Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dot.: Miłośniczki Zary - cz. XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-21, 12:11   #2186
pati_pz
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Miłośniczki Zary - cz. XXI

Cytat:
Napisane przez gamika Pokaż wiadomość
Noelma i pati_pz bardzo dziękuję dziewczyny za odpowiedź! ja też planuję nosić do niej topy na szerokich ramiączkach, takie luźniejsze. W poprzednim roku też tylko w takich paradowałam . Kolorystycznie jeszcze nie wiem, zobaczę jak w rzeczywistości prezentuje się ta kość słoniowa. I na pewno będę do niej zakładała jakieś japonki, bo na moje spacery z wózkiem i parkowe wertepy żadne obcasy nie wchodzą w grę Oby tylko pogoda dopisała!
Mam tylko dylemat, który rozmiar wziąć. Mam 173cm wzrostu. Jak myślicie xs/s?
Dzięki, mam coś takiego w domu, więc jak kupię to poprzymierzam, a jak nic nie będzie pasowało to idealny pretekst do kolejnych zakupów
Ja bym wzięła xs w końcu to gumka, elastyczna, więc pić ani uwierać nie będzie (w porównaniu z s), a różnica w długości to z 1,5cm jeśli już (może jak Noelma będzie tak uprzejma to Ci porówna te dwa rozmiary w poniedziałek przy kupnie swojej maxi?). Ostatecznie można ją opuścić odrobinkę niżej na biodrach.

Lukardis, czasem trafiają z powrotem. Zapisałaś sobie linka? Ja tak czekam na białe woski (w sklepach są same większe rozmiary - jak będę bardzo zdesperowana to poproszę o pomoc na wątku), ale skasowałam linka niechcący przy formacie lapka
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora