Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-21, 13:42   #222
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Za jakiś czas odezwała się łaskawie na gg, oczywiście z pytaniem jak sprawy sercowe xD. Oczywiście nie miałam czasu odpisać.
Bo tylko to jest ważne i interesujące.

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Suivi Pokaż wiadomość
Moje koleżanki też ostatnio stwierdziły, że dziecko to najcudowniejsze co może spotkać je w życiu. Tylko dziecko daje szczęście, gdy po ślubie mąż się zmienia i nie jest już tak fajnie (tak stwierdziły). W dodatku związki/małżeństwa bez dzieci mają smutne i nudne życie.
Aż żal słuchać takich rzeczy. Doszłam do wniosku, że one potrzebują męża tylko do spłodzenia dzieci
hmmm... Skoro w małżeństwach bez dziecka mąż się nie zmienia to wg tej logiki też są szczęśliwe a nie smutne.
A tak serio to aż żal, że ludzie mają takie wąskie horyzonty.

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
Tak. W innej części. Moje przewinienie- takie samo jak u dacn
Pierwszy punkt w życiu zarobiłam
Kurde, nie pamiętam, a siedzę już od dawna. Tutaj raczej mało jest takich kłótni, żeby punkty leciały.

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
Dziecko jest szczęściem dla kogoś kto go pragnie

Dziecko może być szczęściem mimo wielu wyrzeczeń i niedogodności, które jego obecność może spowodować.
Człowiek zdecydowanie zmienia podejście do różnych kwestii po pojawieniu się dziecka.
Jednak ani rozumu od tego nie przybywa ani inteligencji emocjonalnej.
Dokładnie.
Wczoraj mnie zdziwiło, że mój chłopak się dziwił naszej koleżance, że chce jechać nad jezioro na kilka dni z dziećmi(pół roku i 4 lata). Ja się dziwię raczej jak ktoś "podrzuca" dzieci komu można, albo musi od nich "odpocząć".

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Duszaniola Pokaż wiadomość
Właśnie ja też nie chcę dostosowywać swojego życia w 100% pod czyjeś potrzeby, a z dzieckiem by tak było.
Ja za to czuję, że nie miałabym większego z tym problemu, pod warunkiem, że:
- miałabym wspierającego facet
- kasę.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora