2013-04-21, 17:47
|
|
我相信我可以
|
Dot.: U Azjatów kupujemy, o bebikach plotkujemy. Kremy BB i azjatycka pielęgnacja cz.
Cytat:
Napisane przez tekila901
kiedyś zamówiłam jakiś produkt i sprzedawca wpisał zły kod pocztowy. paczka dotarła, ale szła długo i z pieczątką z Rzeszowa (sprzedawca z Warszawy, a ja wtedy akurat mieszkałam w okolicach Poznania).
|
Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2

Powinno dojść, chyba...może napisz do biura obslugi klienta, jeśli mają takie coś? I tak pewnie zaraz paczki nie wyślą, więc powinni dopisać miasto ...
|
Wlasnie szukam na stronie ale nie moge znalezc... kiedys slyszalam, ze najwazniejszy jest kod pocztowy, a ulica z numerem nie ma szans sie raczej powtorzyc w tym regionie, wiec powinno dotrzec bez problemu.... ech.
Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2
Napewno nawilżający i tu waham się między Tonymoly a Lioele miala/testowała ktoraś ktoryś z nich?
|
Mowisz o Lioele Soft Aroma Peeling Gel? Mialam, zawiera alkohol i jest jak dla mnie za mocny... zdzierak niezly Sprzedalam kolezance po zaledwie 1 uzyciu 
Cytat:
Napisane przez dark01
....
jestem mile zdziwiona i zadowolona z działania ampułki slimakowej mizona,nieco ponad tydzien ją stosuje...dzisiaj miałam okazje pierwszy raz od 2 tyg. nałożyc pełny makijaż,czyli podkład,korektor ,puder i dodatki i widok cieszy oczy,struktura skóry ładnie wyrównana,pory zmniejszone i czyste....podkła ładnie i długo się trzyma,a nawet jak się zaświeci to nie jest zważony. Może powiecie,co to za osiągnięcie mieć ładną skórę z podkładem....no a jednak,ja zazwyczaj miałam bardzo nieładną skórę w podkładzie również.
|
Oj, kusisz.... jakas dziewczyna napisala na KWC, ze jej twarz o 5 lat odmlodzil... jednak sprobuje w przyszlym miesiacu
|
|
|