Dot.: Kwiecień, różne różności i rozmiary. Zapraszam;)
Tunika RI była droga nie używana mam do niej metki z resztą widać na foteczce ten plastik z metki jeszcze jest świetna. Tunika długość całkowita hmm tutaj to minimum 66 jakoś ale ona jest z fajnego materiału dopasowującego się i naciąga się bardzo fajnie , od pachy do pachy 37 i tu tak samo ja w biuście mam 94 i jest dobra fajnie dopasowana, ale zmieści się i większy -94% viscose
Sukienka z koronki jest piękna rozmiar 40 ale na 38 też będzie dobra za coś mega nie muszę jej oddawać
Nowa z metkami
Wymiary sukienki szerokość za górze gdzie się kończą szelki, mniej więcej od pachy do pachy 42cm z tym że w miejscu biustu jest troszkę takie uwypuklenie że ciężko to dokładnie zmierzyć troszkę więcej miejsca zostaje na piersi. Długość 91,5 przy czym ma szelki regulowane to też w zależności jak sobie ustawiasz.
A i ona nie jest taka zupełnie biała, raczej kremowa choć też nie może śmietankowa. W każdym bądź razie ciekawy kolor.
Nie ma. Kombinezon Jane Norman rozmiar 38 UK/ 36 EUR stan bardzo dobry, wymiary: na górze z tyłu ma on gumeczkę z przodu piersi ma takie jakby uwypuklenie niop właśnie na nie zmierzony na górze 37 bez rozciągnięcia po dochodzi do 41
w pasie mierzone na górze 37,5
nogawka jakieś 30,8
ogólnie materiał jest rozciagliwy
Żakiet dżinsowy rozmiar 8 powinien być dobry również na małe 10 stan dobry choć dla mnie bardzo dobry ponieważ ma wady przy kołnierzyku troszkę starty, ale widać to dopiero gdy się przyglądniesz oraz nie ma jednego gduziczka przy kieszeni. Pomimo tego wymienię za coś fajnego. Zdjęcie również z tyłu.

Edytowane przez czarnula4321
Czas edycji: 2013-05-02 o 21:41
|