Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dda
Wątek: Dda
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-21, 18:47   #4773
moolly
Raczkowanie

Dot.: Dda

Cytat:
Napisane przez jasmina1982 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich ,jestem DDA i kompletnie nie radzę sobie w życiu ,uświadomiłam to sobie dopiero kiedy wyszłam za mąż i zaczęłam się strasznie zmieniać w potwora , którego nienawidzę i nie wiem jak to zmienić,od roku próbuję znależć grupę wsparcia w Poznaniu i oprócz jednego miejsca gdzie nie uśmiecha mi się dojeżdżać wszędzie indziej nie ma naboru na grupy,nie otwierają ich bo jest mało chętnych ,czy ktoś z was miał wszystkie z możliwych rzeczy które cechują DDa ja niestety mam wszystkie i holer.... utrudnia mi to życie proszę wszystkich o pomoc,bardzo jej potrzebuję
A może zwykły psycholog ? ja zaczęłam chodzić i jest troszkę lepiej, przynajmniej uświadamiam sobie pewne rzeczy ( głównie rozmawiam tam o związku moim i moich chorych zachowaniach wobec TŻ ). Pani psycholog dała mi też namiary na ośrodek leczenia uzależnień i pomocy rodzinom i mam tam się udać na konsultacje do terapeuty, może w Poznaniu też takie coś jest, nie odrazu cała grupa tylko terapeuta. Ja jeszcze sama nie jestem gotowa na terapie grupową ( płacze non stop u psychologa ) i to są jedyne moje wyjścia.

Stressed depressed
But well dressed
moolly jest offline Zgłoś do moderatora