2013-04-21, 19:02
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo
Ja z kolei zbieram siły przed ciężkim tygodniem i zajadam się moim ulubionym deserem
Niedziela to zwykle dla mnie dzień odpoczynku, ewentualnie nauki języków obcych  Ponadto planuję też co zrobię w nadchodzącym tygodniu. Przede mną sporo zaległych spraw - wizyta u fryzjera i kosmetyczki, sprawy urzędowe, wiosenne porządki w domu, garderobie i kosmetyczce, układanie wpisów na blog oraz oczywiście zajęcia na studiach
Pogoda piękna, cieszę się że w końcu mogę nosić ukochane pastele i biel  Szafa jest już wypełniona sukienkami, spódnicami, lekkimi bluzkami i żakietami - kocham wiosnę 
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;40416396]zaraz wychodzimy z tż na obiad 
później siadam do książki na temat pozycjonowania (mam zamiar ją dzisiaj przeczytać) i wybieram kształt brwi na jutrzejszą wizytę u kosmetyczki [/QUOTE]
Cytat:
Napisane przez lucy111
Hej, hej 
u mnie też dość pracowicie, wczoraj prawie nic nie zrobiłam, więc dziś pewnie spędzę całe popołudnie nad tłumaczeniami.
Pogoda jest naprawdę piękna, więc może w ramach przerwy wybiorę się na jakiś spacer.
Śliczne te zestawy 
|
Widzę, że u Was też produktywnie.....od dłuższego czasu już nie cieszę się na weekendy...trochę się pobyczę (chociaż później po nim nie czuję się wypoczęta, wręcz przeciwnie), a tak poza tym to siedzenie nad kompem i projektami.  
Cytat:
Napisane przez katia84
Wrzucam jeden z moich weekendowych zestawów
Ale u mnie jest piękne słońce
Szkoda, że wieje mocno bo z chęcią przejechałabym się rowerem 
|
Piękna pogoda. A Twój strój jak zawsze elegancki! 
Cytat:
Napisane przez carpaibex
Wklejam zdjęcia swoich dwóch maxi, jak obiecałam
Dziewczyny, polecacie jakiś samoopalacz albo balsam brązujący, po którym nie będę capić jak skunks ? Myślałam o rajstopach w sprayu Sally Hansen, ale to tylko na nogi i na dodatek po myciu od razu schodzi 
|
Mi pasował Nivea ujędrniająco-brązujący i Sun Ozon z Rossmana.
Cytat:
Napisane przez kobea
na nauce niestety.... Farmakologia 
i przygotowaniu do badań na pracę magisterską, jutro babranie w szczurzych mózgach part2  
|
:/ współczuję
Cytat:
Napisane przez Madzia_M77
Właśnie też zamierzam kupić Conversy, chcę granatowe, krótkie na cienkiej podeszwie  Gdzie kupowałyście swoje - stacjonarnie czy w necie? Macie jakieś zdjęcia zestawów?
|
Ja stacjonarnie, na szczęście, bo rozmiarówka dziwna.
|
|
|