Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-21, 19:02   #162
mm111111
Wtajemniczenie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Ja z kolei zbieram siły przed ciężkim tygodniem i zajadam się moim ulubionym deserem

Niedziela to zwykle dla mnie dzień odpoczynku, ewentualnie nauki języków obcych Ponadto planuję też co zrobię w nadchodzącym tygodniu. Przede mną sporo zaległych spraw - wizyta u fryzjera i kosmetyczki, sprawy urzędowe, wiosenne porządki w domu, garderobie i kosmetyczce, układanie wpisów na blog oraz oczywiście zajęcia na studiach

Pogoda piękna, cieszę się że w końcu mogę nosić ukochane pastele i biel Szafa jest już wypełniona sukienkami, spódnicami, lekkimi bluzkami i żakietami - kocham wiosnę
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;40416396]zaraz wychodzimy z tż na obiad
później siadam do książki na temat pozycjonowania (mam zamiar ją dzisiaj przeczytać) i wybieram kształt brwi na jutrzejszą wizytę u kosmetyczki [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość
Hej, hej
u mnie też dość pracowicie, wczoraj prawie nic nie zrobiłam, więc dziś pewnie spędzę całe popołudnie nad tłumaczeniami.

Pogoda jest naprawdę piękna, więc może w ramach przerwy wybiorę się na jakiś spacer.

Śliczne te zestawy
Widzę, że u Was też produktywnie.....od dłuższego czasu już nie cieszę się na weekendy...trochę się pobyczę (chociaż później po nim nie czuję się wypoczęta, wręcz przeciwnie), a tak poza tym to siedzenie nad kompem i projektami.

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
Wrzucam jeden z moich weekendowych zestawów

Ale u mnie jest piękne słońce

Szkoda, że wieje mocno bo z chęcią przejechałabym się rowerem
Piękna pogoda. A Twój strój jak zawsze elegancki!

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Wklejam zdjęcia swoich dwóch maxi, jak obiecałam

Dziewczyny, polecacie jakiś samoopalacz albo balsam brązujący, po którym nie będę capić jak skunks ? Myślałam o rajstopach w sprayu Sally Hansen, ale to tylko na nogi i na dodatek po myciu od razu schodzi
Mi pasował Nivea ujędrniająco-brązujący i Sun Ozon z Rossmana.

Cytat:
Napisane przez kobea Pokaż wiadomość
na nauce niestety.... Farmakologia
i przygotowaniu do badań na pracę magisterską, jutro babranie w szczurzych mózgach part2
:/ współczuję

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Właśnie też zamierzam kupić Conversy, chcę granatowe, krótkie na cienkiej podeszwie Gdzie kupowałyście swoje - stacjonarnie czy w necie? Macie jakieś zdjęcia zestawów?
Ja stacjonarnie, na szczęście, bo rozmiarówka dziwna.
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora