Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-21, 21:08   #3102
ania p
Zakorzenienie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Ania a gdzie taki flamaster kupię , u mnie akurat z doborem koloru nie byłoby problemu bo jest czarny,jak to się nazywa dokładnie to poszukam może na allegro?
Idź do lakierbika najpierw niech to obluka . Oni mają takie specyfiki lepiej dac komuś parę groszy i niech to dobrze zrobi i odpowiednim preparatem .
Takie w lidlów czy innych marketów to pewnie do bani
Tz to normalnie w serwisie ich środkiem zrobił
W ogóle jakie cuda są ostatnio oglądali z kolegami , np. ze starej skóry w aucie można sobie praktycznie nówkę strzelić . lakieruje się takimi pistoletami specjalnymi . Ew możecie auto okleić , bardzo modne ostatnio
http://www.google.pl/search?q=auto+o...tm%3B640%3B480

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Libra flamastry kupisz nawet w carrefourze a i czasami w lidlu są

Monka dużo zdrowia dla małego

My dzisiaj mimo mało sprzyjającej pogody bardzo intensywnie spędziliśmy czas. Dzieciaki i my też pojeździliśmy na rolkach a później pograliśmy w piłkę. Efekt - małe samo zażądało pójścia spać
Wczoraj byliśmy z Zosią na zajęciach szkółki piłkarskiej dla maluchów. Fajne to ale niestety stanowczo za drogie. Przyrządy mają ciekawe, zabawy też niczego sobie ale niestety. Szkoda nam też pogody, która nadchodzi powoli. lepiej czas wolny spędzić na powietrzu niż na sali nawet raz w tygodniu.
Ja też o tym myślałam , ale droga impreza .
Koleżanka była i jej synek miał w nosie .

Ja dziś okna dwa umyłam , dzieciaki pół dnia na dworku więc szczęśliwe , a i ja mam więcej spokoju