Dot.: Biżuteryjne początki Vrenth (głównie kolczyki)
Czwartkowe dzieła - przyszły paczki z koralikami ;-)
Jesienną spotkasz jedną... (01.jpg) - kolczyki po przejściach, bo poprawiane dzień później. Niestety zgubne połączenie za cienkiej linki, za dużych kuleczek i za ciężkich koralików. Ale już wszystko w porządku. Świetnie dzwonią na wietrze. Materiały: linka, bigle posrebrzane, koraliki cloisonne, koraliki szklane, kuleczki zaciskowe
Kfiatuszki (02.jpg) - po prostu kupiłam śliczne koraliki i postanowiłam połączyć je z gratisowymi listkami. Materiały: bigle posrebrzane, drut posrebrzany, koraliki szklane lampwork, koraliki szklane
W wielki piątek zamiast sprzątać przed świętami robiłam kolczyki... A oto efekty:
Zielono mi (09.jpg) - po prostu potrzebowałam zielonych kolczyków do bluzki. I strasznie mi się te motylki spodobały. Materiały: motylki cloisonne, linka, bigle posrebrzane, kuleczki srebrne, zaciski srebrne, koraliki szklane.
Uciekające koraliki (10.jpg) - miały być na jednym kółku, ale dostałam mniejsze jako gratis. Uciekające, bo cały wieczór leciało mi wszystko z rąk i zajmowałam się głównie gonieniem koralików po podłodze. Materiały: kółka srebrne, drut posrebrzany, bigle posrebrzane, koraliki szklane.
Edytowane przez Vrenth
Czas edycji: 2007-04-07 o 14:06
|