Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biżuteryjne początki Vrenth (głównie kolczyki)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-03-31, 17:02   #2
Vrenth
Zadomowienie

Dot.: Biżuteryjne początki Vrenth (głównie kolczyki)

Czwartkowe dzieła - przyszły paczki z koralikami ;-)

Jesienną spotkasz jedną... (01.jpg) - kolczyki po przejściach, bo poprawiane dzień później. Niestety zgubne połączenie za cienkiej linki, za dużych kuleczek i za ciężkich koralików. Ale już wszystko w porządku. Świetnie dzwonią na wietrze. Materiały: linka, bigle posrebrzane, koraliki cloisonne, koraliki szklane, kuleczki zaciskowe

Kfiatuszki (02.jpg) - po prostu kupiłam śliczne koraliki i postanowiłam połączyć je z gratisowymi listkami. Materiały: bigle posrebrzane, drut posrebrzany, koraliki szklane lampwork, koraliki szklane

W wielki piątek zamiast sprzątać przed świętami robiłam kolczyki... A oto efekty:

Zielono mi (09.jpg) - po prostu potrzebowałam zielonych kolczyków do bluzki. I strasznie mi się te motylki spodobały. Materiały: motylki cloisonne, linka, bigle posrebrzane, kuleczki srebrne, zaciski srebrne, koraliki szklane.

Uciekające koraliki (10.jpg) - miały być na jednym kółku, ale dostałam mniejsze jako gratis. Uciekające, bo cały wieczór leciało mi wszystko z rąk i zajmowałam się głównie gonieniem koralików po podłodze. Materiały: kółka srebrne, drut posrebrzany, bigle posrebrzane, koraliki szklane.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 01.jpg (109,7 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 02.jpg (119,9 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 09.jpg (96,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (96,2 KB, 11 załadowań)

Edytowane przez Vrenth
Czas edycji: 2007-04-07 o 14:06
Vrenth jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując