2013-04-22, 03:02
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Gdzie na wakacje? :)
Cytat:
Napisane przez young515
Witam serdecznie!
Yyy.. to może do rzeczy  - od 4 lat jeżdżę ze znajomymi na wakacje do Skorzęcina ( to jest piękne jeziorko Niedzięgiel niedaleko gniezna ) ale się już zaczyna nudzić to samo miejsce każdego roku. Dla osób, które tam nie były podpowiem, że jest to miejsce, gdzie jest muuultum młodych ludzi, czysta woda, boskie jedzenie a jeszcze lepsze imprezy.. -a przynajmniej było tak dawniej a teraz coraz gorzej. I szukam jakiegoś miejsca, podobnego do Skorzęcina, gdzie jest np zamknięty duży teren, domki niedaleko plaży, na terenie "ośrodka" są właśnie imprezy itp.. nie jakieś "senatorium"  Nie wiem jak inaczej to opisać.. po prostu miejsca dla młodych ludzi. Słyszeliśmy coś o Giżycku ale po przeszukaniu wujka google nic nie znaleziono ciekawego.. iii mam problem bo nie wiem gdzie w tym roku wypocząć a jednocześnie dobrze się pobawić! Proszę o jakieś propozycje! Pozdrawiam 
|
Musisz sam zweryfikować, co jest na miejscu, bo mnie akurat takie klimaty nie interesują, ale może Puszczykowo (to jest niedaleko Poznania, z tego, co się orientuję)? W moich terenach na pewno takie miejsce to Grabina (powiat płocki). Kojarzę jeszcze Bledzewo (powiat sierpecki), ale to jest raczej już taki ośrodek mający okres świetności za sobą i raczej imprez tam nie doświadczycie. A nie chcecie jechać nad morze? Wśród moich znajomych króluje Władysławowo.
|
|
|