Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maj już kwietniowi po piętach depcze, a grono Żonek jest coraz większe! PM2013 cz.48
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-22, 09:56   #90
Anaelle
Wtajemniczenie

Dot.: Maj już kwietniowi po piętach depcze, a grono Żonek jest coraz większe! PM2013

Cytat:
Napisane przez jjulkaaa Pokaż wiadomość
Ja planuję.. tylko mnie tu nie pobijcie
bić nie będziemy, zabraniać też nie możemy ;-) ale dla własnego bezpieczeństwa i dla otoczenia, zadbajcie o to by ta zabawa nie skończyła się źle...
Cytat:
Napisane przez malamenda2009 Pokaż wiadomość
ja jestesm entuzjastkai mielismy to w planach - lampionow jeszcze nie kupilismy, bo nie wiem czy przepisy na to pozwola, wiec najpierw musislibysmy zalatwic zgode
ale puszczalismy kilka razy ze znajomymi nad morzem pojedyncze lampiony i widzielismy jak spalaly sie bez reszty
choc wiem, ze nad Wisla w Krakowie byl taki happening i ze od tego czasu trudno zdobyc na to zgode, wiec moze zostaly jakies smieci rzeczywiscie...
dla mnie efekt jest super i chcialabym miec cos takiego, ale na pewno nie chce miec nieprzyjemnosci z policja w dniu slubu, wiec najwyzej wezmiemy co innegoalbo puscimy jedena reszta bedzie patrzec
Cytat:
Napisane przez meg22 Pokaż wiadomość
Ale one się chyba nie spalają
dokładnie... one raczej nie powinny się spalać - taka spadająca płonąca kula nie jest bezpieczna... nad morzem to jeszcze pół biedy ale większość wesel nie jest organizowana na plaży....
teoretycznie powinien spaść taki śmieć: wypalony lampion + zdechły "balon"

nowy login - stara wizażanka
Anaelle jest offline Zgłoś do moderatora