Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas szybko leci, prawie 4 latka mają nasze Dzieci :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-22, 12:50   #654
Miramej
Zakorzenienie

Dot.: Czas szybko leci, prawie 4 latka mają nasze Dzieci :D

Cytat:
Napisane przez sylka79 Pokaż wiadomość

Mnie też ostatnio mało ale wszystko przez tą piękną pogodę wreszcie ostatnio cały czas na działce byłam,bo po zimie trochę ogarnąć trzeba było,pograbić,żeby to jakiś wygląd miało Posprzątałam sobie trochę w nowym domku:kurze i okna umyłam W czwartek zebranie w szkole miałam,bo dzieci,dużo wolnego mają(od jutra egzaminy gimazjalne,więc reszta ma wolne,później ten długi weekend majowy) i nie zostanie dużo czasu do wakacji,więc żeby rodzice jasną sytuację mieli co do ocen,a nauki masakrycznie dużo D.czasami do 23 siedzi .Jeszcze mam w planie wsiać sobie troche warzyw,żeby były takie ekologiczne .I wkurzyłam się na maksa,bo działkę jeszcze nie ogrodzoną mamy i ktoś mi wykopał 10 tui powiedziałam,nic już nie wsadzę,dopóki nie będziemy mieszkać,żadnych drzewek,krzewów nic .
Poza tym wszystko ok,pogoda super,to większość czasu na świeżym powietrzu spędzamy .

Zdrówka życzę wszystkim chorującym i potrzebującym
I ściskam Was mocno

Jola ja też mam kuchnię w kształcie litery L i w tej dłuższej części L,jeszcze okno
A u nas wcale nie tak ciepło. I wieje ciągle

Ale pig425.jpg ztego, co tuje ukradł

No to tyż piknie , jak ustawisz meble?

Cytat:
Napisane przez angy Pokaż wiadomość
Była, ale się zmyła

Mam w L
Obfocę Ci
Super

Cytat:
Napisane przez mayaha Pokaż wiadomość

słoneczko świeci a ja mam doła...
idę balkon Zuzi czyścic, chciałam się tylko przywitać

a poza tym ja nadal mam problemy z siiii, nie jest tragicznie ale dobrze też nie jest, katar mam nadal, gardło boli, Maciek też ma jeszcze katarek ale już dużo mniejszy
miałam dziś iśc do pracy w sprawie urlopu ale chyba sobie dam spokój :/

kuchnia jest w kolorze złamanym białym, jak znajde wzornik RAR to Ci napiszę dokładnie ale to taki prawie biały
a blaty nie są drewniane - zrobi Ci fotki potem to sobie dokładnie zobaczysz, boki szafek to fornir chyba bambus, nie jestem pewna
szafki w rogu mam do wykorzystania w całości, nie będę opisywać tez Ci fotki zrobię i wyśle na maila

resztę doczytam potem, bo muszę uciekac
pa
, za dużo wszystkiego?

Zdrówka , a może byś poszła do lekarza z tym siii?

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Dziewczyny 22-28 jest darmowa wysyłka z C&A i jest kod rabatowy 10%.
Co wypatrzyłaś?
Jak Antoś?

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora