Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XX z garścią offtopu
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-22, 17:17   #1978
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XX z garścią offtopu

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Proszę bardzo ;*

Zamazane, bo brzydko wyszłam
śliczne

Cytat:
Napisane przez Dinulka Pokaż wiadomość
hej czy znacie którąś z tych masek? http://www.agito.pl/pielegnacja-wlos...,1-550177.html przydałby mi się jakiś dobry bezsilikonowiec, ten protein plus jakos dobrze mi się kojarz co prawda, ale wolę nie dowalać kolejnych protein, może znacie te lady spa na przykład?
ja znam

mam maskę z arganem i jedwabiem, jest ok, całkiem porządna, teraz ją denkuję i raczej nie kupię ponownie bo aż tak mnie nie zachwyciła. Natomiast uważam, ze warto wypróbować u mnie się sprawdza jak mam zbyt śliskie włosy i łapią przyklap bo po tej porządnej dawce protein odzyskują objętość. Minus jest taki, że mimo, ze pachnie ślicznie karmelem to na włosach trochę jedzie spalenizną, ale na szczęscie po wyschnięciu włosów już tego nie czuć.

Cytat:
Napisane przez aleeexandra Pokaż wiadomość
Przecudne

Moje się dzisiaj całkiem ładnie (jak na ich możliwości) ułożyły. Chciałam zamazać ryjek, ale chyba mogę się wam ujawnić. Nie przestraszcie się za bardzo
ładne, fajna długość

Cytat:
Napisane przez kreconowlosa Pokaż wiadomość
obiecałam Wam zdjęcie kręciołków po ścięciu, więc wrzucam. w końcu udało mi się jakieś zrobić, chociaż oswietlenie kiepskie
słodkie kręciołki masz urocza buźkę, ale takie podpięcie włosów do góry chyba nie jest dla Ciebie wskazane albo to wina ujęcia
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora