2013-04-23, 10:09
|
|
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
Napisane przez rachell111
Kam - mając taką trasę do spacerku nie sposób nie być szczęśliwym  ach...
|
tia, szczególnie jak wieje zimny wiatr co to mało głowy nie urwie non stop tam z katarem chodziłam...
a tak już na poważnie, to szczęśliwość zależy wg mnie od naszego nastawienia, np. dziś rano idąc pomiędzy blokami do metra w padającym deszczu też czułam się szczęśliwa
Cytat:
a my z chuopinem jeśli kiedykolwiek nam przejdzie to chorownie to ruszamy na pobór krwi i badania bo coś mi sie nie podoba taki stan - padamy z osłabienia i spimy kilka godzin dziennie - odpływamy nie mamy sił, zlewa nas pot patologia
|
o kurka, brzmi nieciekawie.... zbadajcie się koniecznie, choć jak sama dobrze wiesz badania badaniami i i tak może nie wyjść co to za licho
Cytat:
Napisane przez aileenn
wszyscy znajomi, którzy mają ecco, chwalą te buty za wygodę. musi coś w tym jest 
|
ja ecco już dawno chciałam wypróbować, ale wszystkie buty były brzydkie i nawet perspektywa wygody mnie nie przekonywała... a w tym roku jakoś są ładne
Cytat:
Napisane przez Murszafka
Kam -jak powrót na jogę po przerwie?? A w ogóle, to na zorganizowanym wyjeździe byłaś, czy na własną rękę?? Bo mnie zainspirowałaś owym mieszkaniem do wynajęcia...
|
jeszcze nie byłam na jodze, niedzielną odwołali i następne dwie niedziele też tej mojej jogi nie będzie, muszę sobie sama poćwiczyć...
co do wyjazdu, byłam na zorganizowanym last minute, na własną rękę nie pomyślałam nawet że można... zresztą to byłby większy stres a ja nie chciałam mieć nic na głowie... o mieszkaniach do wynajęcia dowiedziałam się od zapoznanego przypadkiem Greka, który takowe sobie tam właśnie wynajmuje za 150 euro, luksuśne kosztują ze dwa razy więcej, co i tak w porównaniu do cen warszawskich jest dość szokujące... a tak w ogóle teraz jest bardzo dobry okres do kupowania tam nieruchomości bo Angole na gwałt pozbywają się domów i mieszkań i ceny bardzo zachęcające. ech, chciałoby się...... 
Cytat:
Napisane przez Florens
kolejki pod bankomatami widziałaś? 
|
hehe nie, pod bankomatami żywego ducha nie było
Cytat:
Napisane przez Polly_
kam -a z kim byłaś? 
|
sama byłam potencjalne osoby towarzyszące albo nie mogły albo nie chciały, a ja musiałam wziąć urlop teraz bo zapewne w dalszej części roku i na 100% w pierwszej połowie następnego będę mieć z tym problem...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."
EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|