2013-04-23, 16:51
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Nati moja też zabawki średnio interesują, że mną guga albo patrzy się w.jedno miejsce na ścianie i śmieje. Dzisiaj byl jej pierwszy raz z mata, chwilę uśmiech a potem jakby się przestraszyla i płacz.
Zresztą wogóle dzisiaj płaczliwa jest nawet na rękach tylko w.wózku na.spacerze się uspokaja ale to też tylko na.chwilę.
---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------
Cytat:
Napisane przez Aga8484
Moją ma takie coś od dawna. Jak jej gorąco,denerwuje się to bardziej się czerwone robi. Lekarz mówił że to taki naczyniaczek, ale też z leżenia i z ubranek się robi. Jak masz wątpliwości to skonsultuj z lekarzem.
|
Moja tez ma takie coś i polozna mowila że to naczyniak i do pół roku powinien się wchłonąć ale trzeba obserwować czy np się nie robi wypukly bo wtedy do chirurga.
Black, Bokeh śliczne sukienki dla córeczek.
Mała trzymam kciuki za poprawę humoru mnie.też czasem dół łapie zwłaszcza jak cały dzień siedzę z Mała i już mi brak pomysłów co robić jak zabawiac. Ale jak się uśmiecha do mnie to mi się lżej robi.
Dzisiaj z cyckiem w buzi się śmiała, nie to że uśmiech tylko aż jej się głowa trzęsła.
|
|
|