Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - U Azjatów kupujemy, o bebikach plotkujemy. Kremy BB i azjatycka pielęgnacja cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-23, 18:42   #718
bubelmart
Rozeznanie

Dot.: U Azjatów kupujemy, o bebikach plotkujemy. Kremy BB i azjatycka pielęgnacja cz.

Cytat:
Napisane przez mmmll5 Pokaż wiadomość
Mnie Ruboril pomogl.Naczynka oczywiscie nie znieknely,ale rumien -tak
Ja stosuje olejek z kocanki BU i dosyc czesto maseczke z Flosleku.
Zawsze jak jestem w Pl to robie sobie jej zapas.

Ostatnio jeszcze uzywam Avene ,taki lekki krem na dzien o zielonkawym kolorze.
Mysle o laserowym zamykaniu naczynek ,najchetniej zabieg w Pl bo duzo tanszy ,tylko z czasem nie bardzo.Zobaczymy moze na jesieni.
to ten Floslek: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...sztanowca.html ?

Cytat:
Napisane przez annje Pokaż wiadomość
Sa na pewno, nie pamietam dokladnie, ale kupowalysmy kiedys na rozbiorkowym cos z Ciracle. Male mialam pobeczki, wiec nie wypowiem sie na temat skutecznosci. (mnie pomaga Iwostin Rosacin)
no właśnie, Ciracle...cena zabija...

Cytat:
Napisane przez dark01 Pokaż wiadomość
....
wewnętrznie kuracja rutinoscorbinem i suplementami zawierającymi flawonoidy,zewnętrznie podobnie serum z vit C,rutyna ,wyciągiem z winogron itd....mam sprawdzone dwa preparaty naturalne: koncentrat na naczynka z Fitomedu<mozna ukręcić z nim tonik,dodac do hydrolatu,serum lub kremu.moraz Eliksir winogronowy z BUrody-takie serum pod krem...swietne recenzje ma na KWC olej z marakui z Avebio ale na mnie on nie działa.... no i ważne-ochrona przeciwsłoneczna z wysokim faktorem,ale czymś niepodrażniającym i bez alkoholu w składzie.....mnie niestety większosc filtrów podrażnia.
http://www.fitomed.pl/koncentrat-na-...klep_p/?idp=48 to chyba to?
a ten eliksir winogronowy to chyba cięższy kaliber? dla mojej skóry, lat 25, nie wiem czy nie za wcześnie...
olej może wypróbuję, chociaż mam obawy przed zapychaniem... olej kokosowy niby też dobry na wszystko...ale nie na moją twarz. ale...póki nie spróbujesz, to się nie dowiesz...
ja jak się opalę to jakoś zawsze lepiej wyglądam - albo się ten rumieniec zwyczajnie chowa pod opalenizną albo mi słoneczko wyjątkowo służy

dziękuję za wszystkie podpowiedzi na pewno wypróbuję...ale wszystko w swoim czasie, na razie pakowańsko...wyślę wam trochę gorącego powietrza z Afryki

anyone who can touch you
- can hurt you or heal you
bubelmart jest offline Zgłoś do moderatora