Re: co zrobić żeby wyglądać sensownie?
Droga Ofelio [img]icons/icon7.gif[/img]
Cos na to poradzimy [img]icons/icon7.gif[/img] zostawmy teraz wloski w spokoju. I tylko mam pytanie dlaczego henna nie chce pokryc odrostow? Juz probowalas?
Natomiast co do ubioru. Zdecydowanie w takim wypadku odradzam suknie z tafty. Za elegancka na domowy obiad, bedziesz sie zle w niej czula. Tafta potrzebuje miejsca [img]icons/icon12.gif[/img] do eksponowania. Wiem ,ze raczej jest zle przyjete ubieranie sie na czarno na slub. Chociaz mnie osobiscie to nie przeszkadza. Jesli chcesz miec kolorowy ciuch - to z Twoimi wloskami ladnie sie bedzie komponowac czysta butelkowa zielen, gorzka czekolada np.: z jakimis akcentami ecry. Natomiast raczej odradzam te bordowa kolorystyke, chyba, ze oddzielisz ja od twarzy i polaczysz bordowa spodnice np.: z czarna, obcisla gora.
Nie wiem co bardziej lubisz czy sukienki, czy spodnie, czy tez bluzki ze spodnica? Jesli chodzi o fasony to musze troszke poszperac, bo najlatwiej chyba tak wytlumaczyc jakas wizje [img]icons/icon12.gif[/img]
Na razie papatki [img]icons/icon40.gif[/img]
AgaZ
bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
|