|  2013-04-24, 13:28 | #1 | 
	| Rozeznanie 

| 

Weekend majowy- ciekawa miejscowość w górach?

Witam  Natknęłam się już na podobny wątek, dot. majówki, jednak tam dziewczyny piszą już o wycieczkach na Rodos, a ja skromnie chciałam się spytać jaką miejscowość w naszych górach polecacie?  Chodzi mi o wypad 3-dniowy, mieszkam na Śląsku, więc daleko nie mam
  Z moim TŻ chcieliśmy gdzieś wyskoczyć się odstresować, tym bardziej, że w maju zdaję mature i dobrze mi to zrobi  Szukamy miejscowości ciekawej, ale też spokojnej (Zakopane odpada). Chodzi nam bardziej o zdobycie jakiejś skromnej górki i obejrzenie np. ciekawego zamku, bo akurat takie zwiedzanie bardzo lubimy. On szukł czegoś w okolicach Babiej Góry, ze względu na park narodowy, ja tak wstępnie stawiam na Krościenko (właśnie, ktoś tam może był? Bo ja pamiętam tylko jakieś uruwki z kolonii, jak miałam 12 lat
  ).. A może wy macie jakieś sprawdzone miejscowości? Bardzo zależałoby mi na czymś na prawdę ciekawym, nie jakaś kompletna wioska, ale też nie większe miasto  W Żywcu, Niedzicy, Nowym Targu, Międzybrodziu Żywieckim już byliśmy ,więc odpada  Bardzo proszę o pomoc, chciałabym w końcu zaproponować coś ciekawego, no ale też sprawdzonego   | 
	|     |   |