Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Weekend majowy- ciekawa miejscowość w górach?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-24, 13:28   #1
Ballantines_1
Rozeznanie

Weekend majowy- ciekawa miejscowość w górach?

Witam Natknęłam się już na podobny wątek, dot. majówki, jednak tam dziewczyny piszą już o wycieczkach na Rodos, a ja skromnie chciałam się spytać jaką miejscowość w naszych górach polecacie?
Chodzi mi o wypad 3-dniowy, mieszkam na Śląsku, więc daleko nie mam Z moim TŻ chcieliśmy gdzieś wyskoczyć się odstresować, tym bardziej, że w maju zdaję mature i dobrze mi to zrobi
Szukamy miejscowości ciekawej, ale też spokojnej (Zakopane odpada). Chodzi nam bardziej o zdobycie jakiejś skromnej górki i obejrzenie np. ciekawego zamku, bo akurat takie zwiedzanie bardzo lubimy. On szukł czegoś w okolicach Babiej Góry, ze względu na park narodowy, ja tak wstępnie stawiam na Krościenko (właśnie, ktoś tam może był? Bo ja pamiętam tylko jakieś uruwki z kolonii, jak miałam 12 lat ).. A może wy macie jakieś sprawdzone miejscowości? Bardzo zależałoby mi na czymś na prawdę ciekawym, nie jakaś kompletna wioska, ale też nie większe miasto W Żywcu, Niedzicy, Nowym Targu, Międzybrodziu Żywieckim już byliśmy ,więc odpada Bardzo proszę o pomoc, chciałabym w końcu zaproponować coś ciekawego, no ale też sprawdzonego
Ballantines_1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując