2007-04-01, 13:27
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Tak, właśnie z nim chciałabym mieć dziecko."
Cytat:
Napisane przez nom_de...
Chciałabym po prostu dobrze ulokować swoje geny 
|
przypomina mi to wypowiedz Coccinelle 
a powracajac do meritum, to jestem pewna ze mój Piotrek będzie ojcem moich dzieci, chciałabym bardzo aby tak bylo Chce sie z Nim zestarzec i w ogole razem przechodzic przez zycie ... ech 
Ale na pewno nie kierowalam sie tym ze pasowalby na ojca moich dzieci, zakochujac sie w nim ta refleksja ze chcialabym stworzyc z nim rodzine, przyszla tak ..naturalnie .. chociaz zanim jeszcze bylismy razem, to wyobrazalam sobie oczywiscie jakby to bylo jakby za kilka lat wzielisbysmy slub etc takie ,..niewinnne marzenia zakochanej dziewczyny 
Na pewno teraz nie chcialabym miec dziecka, bo nie ma na to warunkow. Chcemy z Piotrkiem zapewnic dziecku jak najleopsze na nasze mowliosci zycie, i poki co niemoglibysmy mu tego zapewnic . Gdyby jednak dzidzia sie pojawila ( choc zabezpieczamy sie , i mam nadzieje ze te tabletki zapewnia nam chociaz kilka lat bez ciazy ) to nie byloby to koszmarem 
Musielibysmy dac rade, choc oboje studiujemy dziennie, i troche trudno byloby to pogodzic Jdnak znam wiele osob, ktore mlodo zalszy w ciaze i sa wspanialymi mamami, i stworzyly wspaniale rodziny i cieple domy 
Ja mimo wszystko chcialabym miec dziecko za kilka lat, gdy sytuacja materialna bylaby bardziej ustablizowana
|