2013-04-25, 08:48
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Hej I znów piękny słoneczny dzień Nadrobię Was i lecę na spacerek z Darią 
Miłego Dnia Wam życzę.
Lady,Bokeh- może po tym długim weekendzie się spotkamy w tym parku chorzowskim??
Któraś jeszcze pisała że mieszka koło parku ale nie pamiętam która.
Cytat:
Napisane przez laurka23
Dzisiejsze balkonowe zdjęcie 
|

Cytat:
Napisane przez bokeh
|
OMG 
Cytat:
Napisane przez KlAuDuNiA10
Witam! Lubie Was poczytywac, ale mama zostane dopiero na dniach  Bardzo duzo przydatnych kwestii tu poruszacie, a mi zalezy zeby dobrze sie przygotowac  W ogole przyjemnie sie Was czyta i jezeli nie ma zadnych przeciwskazan bede dalej poczytywac  Zycze powodzenia wszystkim mamusiom 
|
Życzę szybkiego porodu i zdrówka dla Ciebie i dzieciaczka  
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper
Blogerko, Sylwietta, i inne dziewczyny, które mają nawiedzone teściowe na co dzień, z całego serca was podziwiam, że macie cierpliwość!!!!!!!!!!!!!! Dzisiaj w szpitalu myślałam, że mnie szlag na miejscu trafi!!!!!!!! Nie miałam dojścia do wózka, do Pietraszka, nosz qrwa ludzie myśleli że to ona jest matką a nie ja!!!!!!!!!!!!!! Wiecie, jak mnie to zabolało?!  a Mały na badaniu wpadł w taką histerię przez to nawiedzone babsko, że nie dał sobie usg zrobić!!! A gdyby ona miała pokarm w cycach to najchętniej by go też karmiła!!!!! Ja pierdziu!!!!!!
Także was podziwiam z całego serducha, nie chcę tej kobiety widzieć przez co najmniej tydzień i nie dam jej się do Małego zbliżyć, rany, czemu ja nie jestem taką osobą, co potrafi się postawić!?
Musiałam się wykrzyczeć i lecę nadrabiać 
|

|