Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-25, 08:48   #3758
s i l v e r
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Hej I znów piękny słoneczny dzień Nadrobię Was i lecę na spacerek z Darią
Miłego Dnia Wam życzę.

Lady,Bokeh- może po tym długim weekendzie się spotkamy w tym parku chorzowskim??
Któraś jeszcze pisała że mieszka koło parku ale nie pamiętam która.

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Dzisiejsze balkonowe zdjęcie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
OMG

Cytat:
Napisane przez KlAuDuNiA10 Pokaż wiadomość
Witam! Lubie Was poczytywac, ale mama zostane dopiero na dniach Bardzo duzo przydatnych kwestii tu poruszacie, a mi zalezy zeby dobrze sie przygotowac W ogole przyjemnie sie Was czyta i jezeli nie ma zadnych przeciwskazan bede dalej poczytywac Zycze powodzenia wszystkim mamusiom
Życzę szybkiego porodu i zdrówka dla Ciebie i dzieciaczka

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Blogerko, Sylwietta, i inne dziewczyny, które mają nawiedzone teściowe na co dzień, z całego serca was podziwiam, że macie cierpliwość!!!!!!!!!!!!!! Dzisiaj w szpitalu myślałam, że mnie szlag na miejscu trafi!!!!!!!! Nie miałam dojścia do wózka, do Pietraszka, nosz qrwa ludzie myśleli że to ona jest matką a nie ja!!!!!!!!!!!!!! Wiecie, jak mnie to zabolało?! a Mały na badaniu wpadł w taką histerię przez to nawiedzone babsko, że nie dał sobie usg zrobić!!! A gdyby ona miała pokarm w cycach to najchętniej by go też karmiła!!!!! Ja pierdziu!!!!!!

Także was podziwiam z całego serducha, nie chcę tej kobiety widzieć przez co najmniej tydzień i nie dam jej się do Małego zbliżyć, rany, czemu ja nie jestem taką osobą, co potrafi się postawić!?

Musiałam się wykrzyczeć i lecę nadrabiać