Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Naszym plotkom nie ma końca, czyli wątek dla wszystkich chcących pogadać cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-25, 10:33   #306
pannaagacinska
Wtajemniczenie

Dot.: Naszym plotkom nie ma końca, czyli wątek dla wszystkich chcących pogadać cz. II

Nadrabiam Was, a to tylko od wczoraj

Cytat:
Napisane przez madziarka_ Pokaż wiadomość
Sama nie wiem co się dzieje w żadnej sprawie się nie zgadzamy, o pierdoły ciągle jakieś kłótnie np o obiad, sprzątanie, pieniądze itp

W niedzielę mamy pierwszą rocznicę ślubu a my prawie nie gadamy ze sobą

Wiem że ja jestem bardziej nerwowa przez to że biorę hormony, ale mam wrażenie że on też się zmienił i do tego się wkurza że ja jestem nerwowa - ale przecież ja biorę tylko dlatego te tabletki byśmy mogli mieć dziecko co ja poradzę że każde na mnie tak działają...... ale on tego nie rozumie... myśli chyba, że czepianie się sprawia mi przyjemność nie , nie sprawia ale już nie mam siły tłumaczyć mu że jest inaczej..... on wie lepiej i tylko to się liczy... dziś mi powiedział że chyba popełnił błąd rok temu... wiecie jak mi się przykro zrobiło

Kiedys w emocjach czesto mowilam mojemu bylemu niemile rzeczy nie dlatego, ze tak myslalam tylko zeby sprawic komus przykrosc.
Potem czulam sie okropnie, ale nie potrafilam sie do tego przyznac.

Trzymam za Ciebie kciuki mam nadzieje, ze sie uda dojsc do porozumienia

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja mam jeszcze do Was pytanie Znacie jakiś serial podobny do Plotkary?
Plotkara

Jezeli chodzi o mature to najbardziej smiac mi sie chcialo na pisemnym polskim, jak pod koniec 3 godziny wiekszosci sali burczalo glosno w brzuchu, bo komisja nie wyrazila zgody na wniesienie kanapek

Widzialam watek o pazurach. Ja swoje wychodowalam niemal jakbym miala przedluzane. Ale troche mi juz przeszkadzaja.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20130425_110620.jpg (60,4 KB, 11 załadowań)

Zlikwiduj słowo „marzenie" i zastąp je słowem „plan".
pannaagacinska jest offline Zgłoś do moderatora