Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Patowa sytuacja. :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-25, 14:01   #7
Majka_buziaczek
Raczkowanie

Dot.: Patowa sytuacja. :(

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
ja jestem z tych, które nie popierają systemu miesiąc nie ma faceta, a później jest na tydzień. tym bardziej, że macie dziecko. nie pomyślałaś, że jemu przydałby się stały kontakt z ojcem, a nie tylko skype? dla mnie to wygląda tak, jakby was nic nie łączyło. skoro znasz język, facet się zdecydował na zmianę mieszkania to czemu do cholery nie zamierzasz TAM szukać pracy? no nie ogarniam. po tych 2 latach to możecie być dla siebie jak całkiem obcy ludzie. dziecko straci na braku kontaktu, jak i twój mąż.
A czy ja nie napisałam wyzej ze z checią poszukałabym za granica pracy, przeciez pisałam że tam również miałabym taka mozliwosc,ale problem polega na tym,ze on nie kwapi sie do wynajecia mieszkania w MIESCIE tylko na obrzeżach, nie mam tam meldunku Ja i moja córka tym samym nie mamy ubezpieczenia i nie mogę posłac jej do żłobka zeby prace ogarnąć. Wszystko dałoby rade ogarnąć tylko on nie wykazuje do tego chęci. On ma dobrze posprzatane ugotowane wyprane cały dzien w pracy wieczorem przyjdzie zje , obejrzy cos idzie w kimono a ja? Chce to zmienic od dawna do tego dąże .
Nie wymagam za wiele, chce mu równiez pomóc finansowo: wynajac mieszkanie w miescie z dostepem do sklepow, żłobka , pracy mojej i jego i zyć po prostu jak ludzie. Dwoje pracujacych ludzi , którzy odkładaja na swoje włąsne mieszkanie. I tyle.

Ludzie lubią komplikować sobie życie, jakby już samo w sobie nie było
Majka_buziaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując