2013-04-25, 14:11
|
|
Przyczajenie
|
Podejrzana koleżanka TŻ
Witajcie Dziewczyny
Powiedzcie mi czy przesadzam i czy może wyolbrzymiam cała sytuacje i tak naprawdę nie ma w niej nic niepokojącego , a zatem:
Mój TŻ przed naszym poznaniem spotkał się z pewną dziewczyną trwalo to ok miesiąca jednak on nie traktował tej znajomości tak samo poważnie jak ona i pisał również z innymi dziewczynami a , że ta dziewczyna chciała być najważniejsza ich drogi się rozeszły...
Mimo wszystko ciagle dawala o sobie znać od czasu do czasu tzn rozmawiali ze sobą mniej więcej raz na miesiac oczywiście nie miałam z tym żadnego problemu do czasu kiedy ostatnio (2 meisiące) zaczeła pisać codziennie lub co drugi dzień...to zaczeło wydawać mi sie coraz bardziej dziwne zwłaszcza ze dziewczyna doskonale wie o mnie i sama jest podobno w związku ! jednak nie przeszkadza jej to pisać systematycznie do mojego faceta ,kilka dni temu dowiedziałam sie nawet , że jej facet nie ma pojęcia ze jego dziewczyna tak ochoczo wypisuje do zajętego kolegi bo mu się nie przyznaje...
Jednak nie tylko o to chodzi...ona oczywiście nie flirtuje z nim otwarcie ale np gdy TŻ chce kończyć z nia rozmowe żeby zrobic ćwiczenia na brzuch ta pyta czy wysle jej zdjęcie tego brzucha...ostatnio również się zachwycała ile maja zbiegów okoliczności razem gdy w tym samym momencie chcieli kończyć niedawno Także smiała sie , że nawet w szpilkach jestem na pewno od niej niższa ona ma 180cm , pytała czy specjalnie dla niej wstawił jakieś zdjęcie,czy ma ciągle jeszcze jej numer bo ona oczywiście ciagle ma...bardzo chciała żeby wysłal jej moje zdjęcie , ostatnio nawet zapytała czy sie poznamy !! najlepsze jest to ze ona z moim facetem ostatni raz widziała się na początku wakacji a teraz pyta czy my sie poznamy...ciekawe z jakiej racji .Mój TŻ ani razu pierwszy nie zainicjował rozmowy , zawsze to ona robi nawet jeśli jest zajęty i nie odpisze jej ona na drugi dzień pisze Dziwne jest również to , że gdy ona mówi o swoim facecie tylko skupia sie na jego wyglądzie , ciągle zachwala jaki jest przystojny , nigdy nie mówi , że zabawny, inteligentny itp
Ogólnie ta dziewczyna chyba ma sie za nie wiadomo kogo bo gdy po długiej przerwie milczenia rozmawiali i jej opowiadał ze jest w związku ta zapytała w czym jestem lepsza skoro NAWET nie ona...dokladnie tak to powiedziala. Z tego co wiem on często mnie zachwalał do niej może ona po prostu poczuła sie zazdrosna i chce coś sobie udowodnić...sama nie wiem mimo wszystko jakoś nie chcę mi się wierzyć w niewinność jej działania.Chyba poproszę o zakończenie tej znajomości albo przynajmniej ograniczenie.
Edytowane przez LadyArwena
Czas edycji: 2013-04-25 o 14:17
|
|
|