Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-25, 18:19   #3902
pstryczek84
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Cytat:
Napisane przez Wisienka_0809 Pokaż wiadomość
Illusion, odgrywki - jak goście już siedzą przy stołach, to wodzirej podchodzi do każdego po kolei, coś tam odśpiewuje, jakąś rymowankę, a ta osobą wrzuca jakąś kasiorkę do koszyczka. I tak każdy, aż wszystkim zostanie odśpiewane.

--------------------------------

Oczywiście chodzi o mojego "brata".
Ja dobrze wiem, że po ciąży jestem nadal gruba, nie trzeba mi o tym przypominać, widzę to i nie jest mi z tym dobrze.
Jedyny posiłek zjadłam sobie dzisiaj o 13, i żeby zagłuszyć głoda, to ok. 16 wyciągnęłam sobie resztkę rolady lodowej. Wiecie, no dosłownie nie wiem, z 15 łyżeczek było? Niby był krupnik na obiad, ale zwyczajnie nie lubię i nie tknęłam. I ten do mnie z tekstem, że jak tak wpierdalam, to co się dziwić, że gruba jestem. To się go pytam, czy nie mogę sobie czegoś zjeść po 3 h bez jedzenia. A on z tekstem, że wpierdalam tak z rozpaczy nad swoją grubością.
Rozumiecie? Byłam w ciąży, miałam zatrucie, przez to przybrałam 30 kg, a po zostało jeszcze 15, jakieś 2 tyg. po porodzie musiałam się oszczędzać przez plecy i kolano. A teraz zwyczajnie nie mam za bardzo czasu na jakiś konkretny ruch, bo siedzę w domu i robię wszystkim za kurę domową. Sprzątam, gotuję, prasuję, piorę, temu kutasowi też ciuszki trzeba uprasować, bo rączek nie ma malutki chłopczyk z☠☠☠any. I chuj do mnie z takim z tekstem.
Ja mu ☠☠☠☠a pokażę, aż się zdziwi, jak mnie będzie widział za miesiąc, kopara mu opadnie.

Jak będę miała czas, to dziś wieczorem albo już jutro napiszę w klubie na temat naszych "wzorowych" relacji. Żeby nie było, że to ja jestem taka niedobra siostra.

Przepraszam za takie bluzgi, ale z☠☠☠ał mi dzień kretyn. Mam go w .
ale ciołas!
Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
dziewczyny, ja pomiędzy pakowaniem wpadłam na chwilę powiedzieć,że bylam u lekarza
nie jest dobrze, waga stanęła w miejscu
wtedy wcale nie przybrał po prostu kupa tyle ważyła

mamy mocz, morfologię zleconą ale kurde nie wiem czy to nie będzie w kierunku refluksu, u nas wszystkie dzieciaczki w rodzinie refluksowate
wyć mi się chce po prostu tym bardziej,że pani doktor powiedziała,że mały wygląda jak okaz zdrowia,gugał do niej, piszczał,strzelał popisy, podczas badania pokazał wszystkie swoje umiejętności,przewracanie na boczki, mostek no model nie z tej ziem

kurde 6200 to naprawdę mało na 4,5 miesięcznego bobasa, dziewczyny załamana jestem
dla pocieszenia napisze tyle ze moj w niedziele skonczyl 4 m-ce a wazy niewiele wiecej

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora