Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-27, 19:45   #2693
pipson
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

meedzik, to mnie tez przypilnuj bo tez chce to 47 A dziś poleciałam z jedzeniem, bo wrocilam do domu, a mama kupila andruty, upiekla orzechowiec i jakies nowe laysy z cebulka i serem i zezarlam pol andrutow, kawał ciasta i prawie cale lejsy ale spoko, bo jutro rano rodzice jada na tydzien na majowke, a ja w nastepna sobote wracam do Krakowa, wiec nie bedzie nic kuszacego w domu i sie miniemy wiec od jutra bedzie grzecznie
Poza tym, najadlam się bo mam okres i Pacman mnie zlapal totalny.

pocwicze, to cośtam sie spali

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Medziku, a ja sie jeszcze zpaytam, bo już mialam się Ciebie dawno o to pytać, ale mi z glowy zawsze wylatuje Tobie się zdarzają napady obrazstwa, takie ze sie mega przejesz? Bo wiem, ze sobie pozwalasz czasem na slodycze, na piwko itp, a waga idealna, i wlasnie się tak po prostu zastanawiam, czy to dlatego, że jesz tych batoników itp bardzo małe porcje? Bo mi sie wydaje, ze najgorzej sobie jest zoladek rozciagnac, co ja zrobilam
pipson jest offline Zgłoś do moderatora