Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Suknia ślubna - prosze o opinie:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-04-02, 14:19   #21
Shanyah
Raczkowanie

Dot.: Suknia ślubna - prosze o opinie:)

Cytat:
Napisane przez tinkaaa Pokaż wiadomość
Skoro prosisz o opinie, no to i ja dorzuce swoje trzy grosze
A wiec:
Sukienka klasyczna i elegancka
Ale ja widze dwa duze minusy:
-gorset jest za bardzo podciagniety w gore, przez co nie biust nie jest ladnie wyeksponowany (nie chodzi o to zeby go bylo widac, tylko zeby byl ladnie podkreslony)
-talia nie jest wystarczajaco dopasowana, przez co sprawia wrazenie troche za duzej. Mysle ze wystarczylo by ja po prostu troche zwezic.

Sorry za krytyke, ale ta sukienka jest naprawde b. ladna i gdyby nie te dwa mankamenty wygladalabys w niej slicznie i kobieco
Dzięki, wezme to pod uwage Co chodzi o gorset tzn górna część sukienki, to ma być ciut zwężony, a poza tym miałam troche nieodpowiedni biustonosz i tez mi sie to nie podoba, ale mysle że po zwężeniu i w odpowiednim staniku bedzie ok. Poza tym jest za długa wieć tak dziwnie wyglada trochę. Co chodzi o talie to pewnie masz troche racji.. nie wiem czy da sie ja zwężyć, bo nie czułam zbytniego luzu, a tez nie chcę sie za ciasno zasznurować

Cytat:
Napisane przez marta_d1
No to ja też dodam cos od siebie. Sukienka nie jest w moim guście. Zupełnie nie podoba mi sie góra tz. cały gorset, szczególnie ten kwiatek. Dół nawet ładny, szczególnie te zdobienia, ale marszczenia dość oklepane i nie zawsze pasujące. Ogólnie wydaje mi sie, że sukienka ma zbyt wiele ozdób, dodatków, co sprawia, że jest troche tandetna. Ale jak mam byc szczera ładnie na tobie lezy.
W takim razie dzieki za szczerość
Z kwiatka juz zrezygnowałam chodzi Ci o marszczenia na "siedzeniu"??

Są jeszcze matki kochające dzieci,
prawdziwi kapłani, szczerzy poeci,
Mądre księgi, otwarte dłonie- ubodzy w duchu i ogień wciąż płonie...
http://www.maska.eu
Shanyah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując