Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Połączyła nas Biedronka! Przyjaźń w necie? To nie mrzonka! Wątek offtopowy część III.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-29, 08:35   #2182
kasztanka3
Pani Mizantrop

Dot.: Połączyła nas Biedronka! Przyjaźń w necie? To nie mrzonka! Wątek offtopowy częś

Bry z rana

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
O jeny, to ja się już nic nie odzywam ile ja mam herbat
Zresztą wklejałam kiedys na wątku Biedronkowym zawartość mojejs zafki, jak ja zaczęłam sprzatać. Kilkadziesiąt to na pewno a ciągle dokupuję nowe, nie umiem się powstrzymac aż małżonek krzyczy

W ogóle to witam z rana. Wstałam chora, z przewianym fest łbem i straaaasznym bólem zatok
Ale wczoraj wybyłam na wieś odwiedzić babcię i dziadka na cmenatrzu, rocznica śmierci babci była. to juz obskoczyłam i inne groby, a to deszcz padał, zimno 10 stopni. ;/
Wszystkie chore teraz...
Też muszę uzupełnić zapas herbat, bo już się łapię na tym, że myślę, że nie mam co pić Też planuję sprzątać szafkę obfitości, to może wkleję zdjęcie tego, co tam mam. Na razie mam bajzel

Cytat:
Napisane przez myszka87914 Pokaż wiadomość
Gruszka Witajcie Piękne dziewczęta. Mój chłop z dom, a ja na wizaż szkoda tylko, że dzieć już się budzi, no ale zje śniadanie i leki, ogarniemy się troszkę i pójdziemy do sklepu po mniam mniam. Słonko dziś świeci, więc pewno posiedzimy trochę na dworze, mały pojeździ samochodzikiem czytaj będę go pchała, a on będzie dyrygował tam i ja posłusznie będę tam jechać. Mam nadzieję, że jak będę tu co raz wpadać, to nie będę miała aż do tyle nadrabiania, chociaż wątpię ;-). Miłego dnia Wam życzę.
I wzajemnie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
No ale niestety większość z tych rzeczy nie przychodzi.
Ale warto poklikac, zawsze może coś gdzieś

Zaczęłam was nadrabiac, poczytałam trochu ale nie mam siły, więc przełączyłam się od razu na ostatnią stronę
Może jednak parę rzeczy przyjdzie, a jak nie, to tragedii też nie będzie