Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-29, 14:44   #610
caarolaaa
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
ależ Ci zazdroszczę! (ja namawiam kolegę z pracy żebyśmy razem pojechali ale coś jest nieugięty )

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę!

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
super!
zaczynam odliczać już dni wstyd się przyznać, ale to będzie pierwszy koncert na jakim będę

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę!!!!!
do dziś sobie nie daruję że nie pojechałam wzeszłym roku na coke jak grali the killers
Może uda mi się wyrwać na kingsów w tym roku?
ja ubolewam nad tym, że dwa lata temu nie mogłam jechać na Coldplay

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość

Zazdroszczę!!!! Uwielbiam ich
Może też się skuszę, ale z kim?
Mam rozumieć, że przez cały 06.07 jest tylko ich koncert? Nie orientuję się za bardzo jeszcze...

Mnie koleżanka namawia na Ursynalia, bo o zbliżających się Juwenaliach nie muszę wspominać Czekam z niecierpliwością! Myslovitz, Coma
na szczęście mój TŻ tez jest fanem KoL więc jedziemy razem z tego, co wyczytałam to 6.07 ma grać jeszcze Animal Collective, Devendra Banhart i Crystal Fighters. Rok temu na Juwenaliach w Poznaniu była Coma i oczywiście nie mogłam pójść

pati_pz - wszystkiego najlepszego !

Przymierzam się do kupna woskowanych czarnych spodni. Widziałyście gdzieś jakieś fajne, w przystępnej cenie ? Mijałam dziś dziewczynę, która miała woski, nie zapytałam skąd, ale na tylnej kieszonce były dwie małe literki srebrne - ZW. Myślicie, ze to Zara Women ?

Migotko
- mierzyłam dzisiaj spódniczkę z Reserved, którą ostatnio kupiłaś. Była bardzo wygnieciona i niefajnie się przez to ułożyła. Coś czuję, że i tak jutro po nią pojadę

Edytowane przez caarolaaa
Czas edycji: 2013-04-29 o 14:47
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora