Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
Napisane przez kashmirka
 ależ Ci zazdroszczę!  (ja namawiam kolegę z pracy żebyśmy razem pojechali ale coś jest nieugięty  )
|
Cytat:
Napisane przez elizka1987
Zazdroszczę!
|
Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica
super!  
|
zaczynam odliczać już dni wstyd się przyznać, ale to będzie pierwszy koncert na jakim będę 
Cytat:
Napisane przez Ag4
Zazdroszczę!!!!!
do dziś sobie nie daruję że nie pojechałam wzeszłym roku na coke jak grali the killers
Może uda mi się wyrwać na kingsów w tym roku?
|
ja ubolewam nad tym, że dwa lata temu nie mogłam jechać na Coldplay 
Cytat:
Napisane przez lleenka
Zazdroszczę!!!! Uwielbiam ich
Może też się skuszę, ale z kim? 
Mam rozumieć, że przez cały 06.07 jest tylko ich koncert? Nie orientuję się za bardzo jeszcze...
Mnie koleżanka namawia na Ursynalia, bo o zbliżających się Juwenaliach nie muszę wspominać  Czekam z niecierpliwością! Myslovitz, Coma 
|
na szczęście mój TŻ tez jest fanem KoL więc jedziemy razem z tego, co wyczytałam to 6.07 ma grać jeszcze Animal Collective, Devendra Banhart i Crystal Fighters. Rok temu na Juwenaliach w Poznaniu była Coma i oczywiście nie mogłam pójść 
pati_pz - wszystkiego najlepszego ! 
Przymierzam się do kupna woskowanych czarnych spodni. Widziałyście gdzieś jakieś fajne, w przystępnej cenie ? Mijałam dziś dziewczynę, która miała woski, nie zapytałam skąd, ale na tylnej kieszonce były dwie małe literki srebrne - ZW. Myślicie, ze to Zara Women ?
Migotko - mierzyłam dzisiaj spódniczkę z Reserved, którą ostatnio kupiłaś. Była bardzo wygnieciona i niefajnie się przez to ułożyła. Coś czuję, że i tak jutro po nią pojadę
Czas edycji: 2013-04-29 o 14:47
|