Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-29, 15:00   #478
Ladywithweapon
Zadomowienie

Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Heeej
Bo my sie chyba nie znamy

No plany calkiem calkiem szkoda tylko ze na krotko

Dzisiaj w ogole bede robila pierwsze po wypadku podejscie do skalpela
trzymajcie za mnie kciuki

jak wroce z pracy bede dzialac, tz dzisiaj do pozna operuje wiec do 21 mam czas zeby przed nim zdarzyc
I jak tam skalpel? Ewka jest taka nudna, ze mozesz nie dac rady

I tez bym chciala gdzies wyjechac na majowke, a wychodzi, ze od środy mam gosci a do tego nauka do matury. Z jednej strony super, bo przyjezdza moj bratanek, a z drugiej to wiem, ze nie wypoczne.

Nicole mnie owsianka syci na 2-3h I to wystarczające, bo co tyle trzeba jesc. Moj orgaizm za to super z rana działa :P
A za spadek

Cytat:
Napisane przez asmenaa Pokaż wiadomość
Jestem taka zalamana, ze nawet nie pisze zeby moj humor sie nie udzielil nikomu zwazylam sie dzis i mam 2kg wzrostu i nie obchodzą mnie tlumaczenia, ze mam @ albo cokolwiek. Mam dosc wszystkiego, to jest poryte jakieś
Rozumiem twoj żal. W koncu kazda by tak się czuła gdyby ćwiczyla, jadla tak jak trzeba i nie chudła. Kochana moze pojdz na kontrole do dietetyka? Wiem, ze jestes w UK, ale chyba okropnie drogie to nie będzie. Przeciez nie musisz brac dietki tyko, zeby ci moze cos doradził i powiedział co trzeba zmienić.

Arschen kochana wszystkiego najlepszego! Oby ci sie wszystkie marzenia spełniły no i waga w dół spadała :P
A Tż jaki kochany

Ja dziś się pomierzylam, powazylam i zaczęłam dietke. Na basenie znowu 750m- moze za jakis czas dojde do tych 1000, ale nie ma co się rozpędzać. Jutro chyba siłownia to będę mogła zjesc makaron na obiad.
Myśle, ze na basenie spaliłam mniej niz sobie zalozylam, choc się starałam pływac ile się da :P A zjadlam więcej, bo nie doliczyłam 5plastrow szynki do omleta i kefiru do obiadu. Choc nie wydaje mi się, ze to jakies okropne jedzenie.

W ogole zapomnialam się wam pochwalić jakie masło dorwałam w DE- ekologiczne! I to takie 100%orzechów. Muszę je tylko wymieszac, bo tłuszcz się oddzielił. I orzechy są z upraw ekologicznych. Chce od razu zrobic wiecej domowego, ale nie wiem czy mam orzechy, bo mama ciągle coś je, więc kupiłam dziś w rossmanie też jakies eko i chyba jedno z lepszych na rynku. 91%orzechów i ma tylko nierafinowny cukier trzcinowy. Najlepsze i tak bylo z lidla
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora