Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zaczepil na facebooku, ale co teraz mam zrobic?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-29, 16:25   #5
6291cc2e5cca5cd6ab177e5efe4c5e0758342977
Konto usunięte

Dot.: zaczepil na facebooku, ale co teraz mam zrobic?

Cytat:
Napisane przez xina088 Pokaż wiadomość
W piatek pewien chlopak- przystojny- wyslal mi na facebooku zaczepke, ja zrobilam to samo i pisalo ze go tez zaczepilam. Myslalam ze to ze mi ja wyslal oznacza jakies zainteresowanie z jego strony, ale teraz juz nie wiem co o tym myslec. Nie napisal do mnie nic, ani nie zaczepil, w takim razie po co ja wysylal?! Nie wydaje mi sie zeby wyslal przez przypadek, bo przeciez trzeba tam kliknac kolo wiadomosci a pozniej jeszcze wybrac "zaczep".
Kazdy potrzebuje bliskosci- ja takiej osoby przy sobie nie mam a chcialabym... no i teraz nie wiem co mam zrobic- zaczepic go raz jeszcze, a jak nie zareaguje to dac sobie spokoj czy co? Co wy byscie zrobily na moim miejscu gdyby jakis przystojniak zwrocil na siebie wasza uwage w ten sposob?
Moze to wazne ale on ma 21 lat, ja 17 :)
I w sumie z jednej strony chcialabym go poznac, ale teraz juz sama nie wiem co mam z tym zrobic... wiem ze nie ma dziewczyny, jest wolny

Wiem ze niektorzy z Was moga zaczac sie smiac z takich facebookowych problemow, ale jakby na to nie patrzec w dzisiejszych czasch to portale daja nam duza mozliwosc poznania kogos
Myślę że po prostu powinnaś do niego napisać, takie zaczepianie i odczepianie niczego Ci nie da a na dłuższa metę może być irytujące A z drugiej strony znam takich chłopaków, którzy są wolni i zaczepiają każdą, więc też na razie nie rób sobie nadziei ale spróbuj.
6291cc2e5cca5cd6ab177e5efe4c5e0758342977 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując