Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-29, 16:24   #897
Duszaniola
Wtajemniczenie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
albo zdjęcia w lustrze, a w tle otwarte drzwi do WC i walające się ciuchy wokół kibelka

co do przywiązywania się dziecka do coraz to nowych facetów mamy- przykre to jest niesamowicie. I co ma taki chłopak zrobić, jak po rozstaniu dziecko spotka go gdzieś na mieście i będzie krzyczało wujku, albo co gorsza tato? Ma udawać, że nie zna dziecka?
Zastanawia mnie też, czy dziecko nie bedzie powielało wzorców wyniesionych z domu...
Mnie się wydaje, że takie dziecko może mieć jakieś problemy z samooceną w przyszłości. Bo często jest tak, że dziecko obwinia siebie za to, że rodzice się rozwiedli i to już nastręcza problemów. A co dopiero ma mówić dziecko, które "porzuca" któryś z kolei ojciec?
Nie wiem, strasznie mnie dziwi, że matki o tym nie myślą. A znam kilka takich :/

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
Też mnie to dziwi.
Dodatko dziwi mnie, że rodzice, zwłaszcza matki, które przywiazuja mega wagę do wyglądu: figura makijaż i inne takie powalają by ich dzieci miały sorą nadwagę.
Mnie to dziwi nie tylko u tych matek, które przywiązują wagę do wyglądu. Chociaż faktycznie u takich bardziej.
I jeszcze łażenie z takim dzieckiem do mc donalda

Duszaniola jest offline Zgłoś do moderatora