Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-29, 18:51   #892
lonely_lady
Zakorzenienie

Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość

Dziewczyny mam pytanie odnośnie czapeczek - czy któraś z Was zamawiała na all takie zwykłe, proste, bawełniane bez wiązania i może podać namiar?
niestety nie pomogę.. Sama muszę chyba dokupić jakieś..
mam jedną z H&M z uszkami- pasującą tylko do kompletu.. i dwie z lumpka

Cytat:
Napisane przez barwineczek Pokaż wiadomość
próbowałam wchodzic po schodch, po piątym razie wejścia na pietro myslałam, że wyzionę ducha
no fakt, zadyszka może być utrudnieniem...
a próbowałaś szamańskiego sposobu szczypania brodawek ?

Cytat:
Napisane przez barwineczek Pokaż wiadomość
jak nie urodzę do czwartku to mogą mi od razu wpisać w kartę pilną konsultację psychiatryczną

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
kuzwa. ciśnienie 150 na 100 przy całym dniu lezenia. rano miałam 120 na 70. to nie jest normalne :/ nie puszcza mnie prży takim ciśnieniu do domu a nic innego też nie zrobią :/ chyba że leki jakieś ale przy takiej wysokiej ciąży nic nie dają a jedynie rozwiązują :/ zobaczymy co powiedzą na obchodzie. trzęsą mi się ręce i nie wiem czy of tego leku na skurcze choć pewnie tak czy że stresu

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Mam info of Happy! Zaraz Wam wkleje!
[/COLOR]Happy cz. 1: "Moja Muszelka wazyla przy porodzie 2385g, 5o cm dluga, dostala 10 u Apgara. Wczoraj ubyla na wadze 1oog, dzis nie wyszlismy ze wzgledu na te wage, chca jeszcze zobaczyc jutro. Ma kruczoczarne bardzo dlugie wloski laktacja jakas jest, na pewno szalu nie ma, ale to przeciez 3doba, mam nadzieje, ze sie rozbuja jutro, pojutrze, karmienie jest bardzo dla mnie bolesne, niemniej jednak walcze i teraz przystawiam ja co dwie godziny. Musze ja wybudzac. Z kazdym dniem kocham ja bardziej i wszystko co z nia zwiazane. Jak tam sytuacja na forum? Pozdrawiam wszystkich "
ale super, Happy wracajcie z malutką do pełni sił żebyście szybko mogły jechać do domku
Fajnie, że miałaś taki szybki poród oby nacięcie szybko się wygoiło

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora