Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Motywacja by stracic 6 kg
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-29, 20:35   #11
Karyvlea
Rozeznanie

GG do Karyvlea Send a message via Skype™ to Karyvlea
Dot.: Odp: Motywacja by stracic 6 kg

Cytat:
Napisane przez elzadinio
A jak u Was z mezami ...namawiaja was do jedzenia typu chodz idziemy na pizze albo masz chipsa ....jak im odmawiacie ....czasem mam wrazenie ze moj chce mnie utluczyc :banghead:
Hej
Jestem na diecie i mogę Ci się pożalić, że akurat mój ojciec co jesteśmy w sklepie zadaje mi jedno i to samo pytanie ,,Nie chcesz chipsów? Batoników? Bułeczek słodkich? Orzeszków? Są bardzo dobre!". Ahh, ta rodzina
Życzę Tobie powodzenia w utracie nadprogramowych kilogramów!

edit:
Cytat:
Napisane przez elzadinio
Moj maly ma 6 lat i ja w ciazy bardzo duzo przytylam bo az 35 kg to byla masakra wiekszosc to jednak woda .... z tytulu ze moeszkam za granica i trudno bylo odnasc mi sie w roli matki z dala od bliskich i pomocy ,bywaly depresje i podjadanie ...ogromne podjadanie ...na dzien dzisiejszy waze 60 kg przy wzroscie 172 a jeszcze przed swietami Bozego Narodzenia bylo 57 ale odwiedziny w pl i jedzonko mamusi szybko oddalo mi 4.5kg ...1.5 sie juz pozbylam hahah dofam ze mam bardzo szczupla budowe ciala znaczy drobna bo moja wczeniejsza waga to bylo ok 50-52 kg i nigdy nie bylam zadna anorektyczka wygladalam dobrze wiem ze 19 juz nie jestem ale do tych 55 chyba moglabym dojsc tylko blagam nie piszcie ze to za malo bo naprawde w chwili obecnej mam boczki i spore uda u mnie widac kazdy kg
Teraz doczytałam jaką masz wagę i wzrost.
Przy Twoim wzroście Twoją idealną wagę będzie 62kg, czyli ważysz mniej niż powinnaś. : ) Nie musisz się odchudzać... Rozumiem Ciebie, ja powinnam ważyć 63kg a dążę do o wiele mniejszej. Jeżeli będziesz się dobrze czuła ważąc o 6 kg mniej to jak najbardziej, ale pamiętaj - nie zamartwiaj się kiedy zjesz coś słodkiego, wszystko dla ludzi.

Edytowane przez Karyvlea
Czas edycji: 2013-04-29 o 20:40
Karyvlea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując