Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - U Azjatów kupujemy, o bebikach plotkujemy. Kremy BB i azjatycka pielęgnacja cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-29, 21:19   #1036
sheepka
Rozeznanie

Dot.: U Azjatów kupujemy, o bebikach plotkujemy. Kremy BB i azjatycka pielęgnacja cz.

Cytat:
Napisane przez metice Pokaż wiadomość
kochana, przekonałaś mnie baaardzo i od razu kliknęłam
Co więcej, chciałam powiedzieć, że już dostałam paczkę z Hong Kongu, a UWAGA wysłali mi ją 24!!!
Szła dokładnie 5 dni dwa razy szybciej niż z Korei!
Dzisiaj rozpoczynam kurację Tanaką
Dodali mi dodatkowo próbki jakiejś maski sheetowej kolagenowej z watsona i 30ml! olejku bio-essence bio-hydra water soluble olive cleansing oil

poza tym skuszona przez chaio zamówiłam masę próbek od HAARJAKU (czy jakoś tak) i dzisiaj je odebrałam.
Mam mnóstwo próbek BB, którymi chciałam od zawsze się wymaziać, a szkoda było mi kupować np - niemal całą serię z BRTC; bb hery, always nuddy elishacoy, etude house all day strong, tonymoly expert triple, jakiś japoński bb w gratisie moistlabo
maseczki: hera age away, tomatox, sulwhasoo 3 rodzaje, tonymoly dual effect, suma,

oprócz tego rozświetlacz golden ratio, płatki kolagneowe, plasterki the faceshop dodatkowo jakieś gratisy - balsam do ciała z etude house, maska skinfooda, drugie płatki kolagenowe, peeling i coś tam jeszcze.
no obfitość normalnie
aż nie wiem od czego zacząć testowanie
No to super, że tak szybko! Ja musiałam dopłacać żeby mi w expressowym tempie przyszło I próbek żadnych też nie dostałam Udało Ci się Brałaś od tego samego sprzedawcy co ja?
No to sukcesywnej kuracji, trzymam kciuki Możesz cyknąć zdjęcie przed kuracją i tak miesiąc po? Więcej dowodów będzie
Też mam dużo próbek a nie mam kiedy tego testować I na razie czasu na to nie będzie A co za balsam do ciała? Poka, poka