2013-04-29, 23:03
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Facet nie ma dla mnie czasu...
Cytat:
Napisane przez Madziapromyk
mój facet (razem 2,5 roku) ma dla mnie coraz mniej czasu. Jeszcze całkiem niedawno widywaliśmy się kilka razy w tygodniu, a teraz nie może wygospodarować dla mnie nawet dnia, bo a to ustawił się z kolegą (potem kolega go wystawił, to umówił się na kolejny dzień, czyli tamtego dnia siedział w domu), a to coś mu wypadło. Nawet jak teoretycznie siedzi w domu, to ciężko mu ruszyć tyłek, bo siedzi przed komputerem, czy wymyśla inne wymówki. Denerwuje mnie taki stan rzeczy, on twierdzi, że to normalne, ale czy to dziwne, że chcę się z chłopakiem po prawie 2 tygodniach zobaczyć? No jak każdy mam swoje potrzeby (bliskości, czy choćby sam seks), a najzwyczajniej w świecie teraz czuję się samotna będąc w związku. Jak do niego przemówić, gdy nawet aluzje z serii, że mam na niego ochotę nie przyspieszają jego inicjatywy?
|
Szczerze? Skoro tak się dzieje, że on traci zainteresowanie, to po prostu być może w Waszym związku panuje nuda? Chodzi mi o zawsze powtarzający się schemat spotkań. Może warto Go czymś zaskoczyć? To po raz. Ja na Twoim miejscu nie próbowałabym Go traktować tak jak On Ciebie. Jeśli Ci zależy na nim to nie kop sobie sama dołków. Bo może to odebrać w różny sposób. I po 2 powinnaś z nim porozmawiać. Wszystko zależy od Ciebie jak to rozegrasz ja wyraziłam tylko to jak zachowałabym się w Twojej sytuacji