Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dla uwielbiających kosmetyczne zakupy! ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-30, 07:38   #17
klara78
Zakorzenienie

Dot.: Dla uwielbiających kosmetyczne zakupy! ;)

Witam! Jesli mozna, to dolacze i ja
Kocham kosmetyczne zakupy. Obecnie najwiecej to mam mazidelek do ust, tusze do rzes tylko dwa i kazdy o kant d*** roztrzaskac Jeden za ponad sete, jeden z Avonu i chyba trzeci kupie Mam zapasik zeli pod prysznic, a ostatnio przystopowalam z kosmetykami do wlosow Tylko jedna maska do wykonczenia mi zostala!!! A mialam trzy.
Mam tez plany zakupowe Oprocz ww tuszu do rzes to musze kupic jakies balsamy antycellulitiwe, ujedrniajace etc. Trzy tygodnie temu urodzilam dziecko, to juz drugie i cialko nie jest zbyt piekne... A ze sie zaczelam za siebie brac to i kosmetyki nie zaszkodza
Musze tez kupic jakis podklad. Kocham EL DW Light, ale przy dwojce dzieci chyba kupie cos tanszego... Po ciazy troche mnie wysypalo niestety, a przez 9 miesiecy mialam piekna cere i tyljo BB wystarczylo...

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

LeejdiNaati: a jaki podklad nakladasz na twarz? Bo tez mam cere mieszana, niestety juz nie mloda A nie wiem ile Wy macie latek No i ostatnio kilka wypryskow w okolicach ust
klara78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując