Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - flirt TŻta z laską ze szkolenia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-30, 08:58   #90
fiska
Zakorzenienie

Dot.: flirt TŻta z laską ze szkolenia

Cytat:
Napisane przez malgo_li Pokaż wiadomość
A co innego miał powiedzieć ? Ale jak Ci pasuje, to ok.
TO SAMO POMYŚlAŁAM.
Teraz to on może Cię jechać w kulki jak będzie chciał.
Ale bądźmy dobrej myśli, że to tylko przypadek...

Kalincia czy Ty sama widzisz co piszesz? Ale ok masz takie podejście, nie mam nic do tego. Wyjaśnię teraz tylko jak ja to widzę.

Ja bym nie życzyła sobie, by mój partner mówił komuś, że ma magnetyzujące spojrzenie lub piękne oczy od których trudno się oderwać itd.. no proszę... Poza tym jako osoba trzecia, poczułabym się idiotycznie (chociaż miło na pewno by było) wiedząc, że gość mając kobietę "zarywa", już nie wspomnę o tym jakby mi było szkoda jego kobiety...
Mnie i mojemu partnerowi podobają się inne osoby - to normalne i nie mamy oporów sobie powiedzieć, że akurat ta osoba nam się podoba, ale nie idziemy i nie mówimy jej, że nam się podoba, bo po kiego grzyba?
Komplement neutralny jest ok, np. fajnie wyglądasz, super spodnie pasują do tego, owego itd. Komplement, ale jednak na poziome neutralnym, szkody nikomu nie robi.

Btw. przytoczę ostatnio swoją sytuację.
Odszukałam jednego kolegę, napisałam do niego, przywitałam się zamieniliśmy parę zdań jednakże... nie miałąm jakoś ciągów napisac mu, że jest przystojny mimo, że to jest przecież fakt. Dlaczego? Bo po co? Jaki miałabym w tym interes? Połechtać ego kolegi? Nie czaje, no nie czaje

Co do 2... ja również nie wiem czy po 7,5 latach będę z moim partnerem i, że wszystko ułoży się super cacy, ale nie pitole do osób pośrednich, że mam jakiś kryzys lub nie wiem czy na razie to nie to...pasowałoby chyba na ten temat pogadać z partnerem a nie kurde z byle kimś.

W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków
P
roszę zastanów się nad adopcją.
http://www.mielec.bezdomne.com/
fiska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując