2013-04-30, 08:27
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
Napisane przez Kociaak
Wszystkiego najlepszego, pełnej szafy, pięknej pogody i radości i szczęścia każdego dnia!
Ja miałam adidaski z conversa i z ręką na sercu- najwygodniejsze obuwie sportowe (nie licząc tanecznych) jakie w życiu miałam. Mięciutkie, skóra o super jakości, dokonały żywota po kilku latach, gdy od chodzenia aż się dziury w podeszwach wytarły
I się chwalę moim kociątkiem 
|
Ale fajny, słodki "olbrzym" 
---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------
Cytat:
Napisane przez lleenka
Też jeszcze nigdy nie byłam na prawdziwym koncercie 
Kusisz Kings of Leon  Muszę poważnie się zastanowić, bo chciałabym baaaardzo!
Myślę, że warto. Oprócz wygody podoba mi się, że można stworzyć z nimi naprawdę ciekawe stylizacje
Dziękuję
 to będzie prawdziwe disco, bo wiejskie (nie obrażając nikogo ani niczego; sama pochodzę ze wsi po prostu i się nie wstydzę)
Dziękuję bardzo 
Piękne!  
Ale kociaczek
Podoba mi się! I do tych butów
Co do czerwonej sukienki muszę się Wam pożalić Wróciłam niedawno, bo koleżanka namówiła mnie na wyjście, ale z racji z tego, że w poniedziałek kluby zamknięte, jutro ponownie się wybieramy Założyłam słynną czerwoną sukienkę z pagonami, cieliste rajstopy, czarne baletki (mam cały czas obtarte stopy, więc obcasy odpadają), czarną krótką ramoneskę, apaszkę i torebkę. Pewna dziewczyna krzyczała za mną: ,,czerwony kapturku tu jest wilk" (szła z jakimś chłopakiem i chyba jeszcze jedną dziewczyną) i potem jeszcze dodała coś w stylu ,,niunia odwróć się czerwony kapturku". Pierwszy raz mi się coś takiego przydarzyło... To było bardzo bardzo niemiłe dla mnie. Wiem, że ubrałam się nieadekwatnie do pogody (poczułam dopiero po wyjściu), ale nie rozumiem, dlaczego ktoś drwił z mojego wyglądu, bo tak to niestety odebrałam. Pozostaje mi zakładać tylko jeansy chyba...
Dodatkowo moją reklamację w Levi's rozpatrzono negatywnie i czeka mnie pisanie odwołania.
Zły dzień 
|
Nie przejmuj się takimi prostaczkami, które najzwyczajniej Ci zazdrościły świetnego wyglądu. Nie warto się takimi osobami przejmować
|
|
|