Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-30, 10:41   #433
krysiaa2608
Raczkowanie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Przede wszystkim bardzo niefajne zachowanie Tżta z wyzwiskami w stosunku do Ciebie. Podpowiem Ci bo miałam podobną sytuację, ale za to z siostrą Tżta- zawsze mieli super stosunki ze sobą, ale w momencie jak zamieszkaliśmy u rodziców Tżta na dosłownie 2msc przy czym im nie przeszkadzaliśmy zaczęła robić jaja. Jest ode mnie dużo starsza, bo 15 lat, a zachowywała się jak dziecko z przedszkola. Dzwoniła do moich rodziców gdzie zaznaczę, że wtedy ze sobą nie rozmawialiśmy, że jej rodzice nie życzą sobie mieszkania u siebie (nieprawda). Naopowiadała jaką to ja jestem szmatą i dzi*ką bo śmiałam chodzić na imprezy jak miałam 18 lat (taaaa..sodoma i gomora ). Tż na początku ją nawet bronił, że ona sie o niego po prostu troszczy ale w koncu zorientowałam się, że nie rozmawiają ze sobą od tamtej sytuacji w ogóle. Kiedyś byliśmy u rodzicow Tżta i ona przyjechała, ja jej powiedziałam cześć a ona nic . Dodam tylko, że laska ze mną zamieniła 3 zdania w życiu
Obecnie również chyba nie rozmawiają, aczkolwiek ja tego tematu nie poruszam. Niech robi jak uważa Tż, ja powiedziałam tylko, że nie życzę sobie przebywać w jej obecności i nie mam zamiaru jej oglądać. Myślę, że też musisz w pewien sposób zaakceptować fakt, że to jednak jest jego brat i pomimo, że zachowuje się jak ostatni idiota wobec Ciebie to stawanie między braćmi może tylko i wyłącznie zniszczyć Wasz związek. Ja nie mieszam się w to, czy Tż gada z siostrą czy nie, ale nie mam zamiaru sama z nią rozmawiać. I tak jest zdrowiej- pamiętaj, rodzina rodziną, to jednak jest dosyć trudny temat. Trzymam kciuki żeby się ułożyło i powiedz Mężowi co Cię boli, ale na spokojnie!
Kurde, powiedzcie mi z czego to wynika?! Z zazdrości o rodziców? Tyle razy próbowałam to zrozumieć, ale za chol.ere nie potrafię! Taaak, też usłyszałam na swój temat niestworzone historie... Ja TŻ powiedziałam, że sobie nie życze obecności jego brata i jak będa jakieś imprezy rodzinne to niestety, ale ja nie pojadę póki jestem w ciąży bo szkoda mi zdrowia dziecka przede wszystkim... Ale powiem Wam, że po porodzie też sobie nie wyobrażam spotkania najlepsze było kilka tygodni temu, jak na wypłatę TŻ dostał 200 zł premii, a jego brat nie i zgadnijcie co się stało! Moj szwagier najpierw poszedł do szefa z pretensjami, że jakim prawem on nie dostał premii, a jego brat tak, a później przyjechał do nas i zaczął TŻ wyzywać, że jest nielojalny bo wziął premie i że nigdy w zyciu nie powinien tego zrobić, bo on nie dostał!

31.07.2013 Basia!

krysiaa2608 jest offline Zgłoś do moderatora