2013-04-30, 11:55
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15
Cytat:
Napisane przez niunka045
Znacie jakieś domowe sposoby których można nam używać na grypę?
|
czosnek najlepszy !!! dwa razy w ciąży chorowałam i dwa razy wykurowałam się dzięki czosnkowi 
Cytat:
Napisane przez Ashyshqa
Sofcia zmierzona na 3200g -sprzet maja ponoc super dokladny wiec.mozna wierzyc, ze taka jest  mnie to cieszy. Na 11 dni do terminu to chyba ok waga. Za to wod mam bardzo duzo - 20 AFI, czyli na granicy normy. Stad moj wielgasny brzuchol.
Podczas badania pielegniarka, ktora mnie szykowala zrobila taka mine  jak zobaczyla moje rozstepy. Mowie do niej: "wiem, wiem, troche mnie porylo", a ona "troche???". Wiec super wyczucie, no ale nie ma co ukrywac, brzuch mam pocharatany. Ale przynajmniej teraz wiem,ze nie dlatego,ze Sofcia jest za duza tylko przez wody.
|
dla Sofci za ładną wagę 
a babka bardzo taktowna.. masakra 
Cytat:
Napisane przez Ashyshqa
barwineczek w pepku mam 104(rano, przed jedzeniem). Ale ja jestem niska (158 cm) wiec to sporo.
|
Ash to ja Cię już sporo wyprzedziłąm z tym brzuszkiem.. a jeszcze niedawno miałam 96cm..
strasznie szybko teraz rośnie mi brzuch i bardzo swędzi, boję się że moja skóra już długo tego nie wytrzyma 
Cytat:
Napisane przez candace1
lonely - wizytę miałam o 22
----------------------------
Krótko napszę co się dowiedziałm na wizycie.
Szyjka trzyma dalej 
Michaś ma główkę wysoookooo - nawet się nie szykuje do wyjścia.
cc mam w przyszłym tygodniu chyba żeby młodemu zachcialo się wczesniej - to wtedy wczesniej.
Dostałam skierowanie, zeby komuś nie przyszło do głowy zmuszać mnie do rodzenia sn gdyby poród zaczął się w majowy weekend - bo mojagin leci sobie w ciepłe kraje odpoczywać 
Waga młodego to 4100 na chwilę obecną.
Aa i nie mam paciorkwca
Resztę nadrobię później bo teraz jadę na zakupy bo w lodówce tylko świtło i jogurty 
|
a ja tu od rana zastanawiam się co u Was..
już myślałam, że Michasia z brzuszka wyciągają 
dobrze, że masz to skierowanie na cc, z takim papierkiem możesz być spokojna
Cytat:
Napisane przez szprotka_mada
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia... Jeszcze jakiś czas temu chciałam żeby Kubuś urodził się wcześniej (w zamyśle przed terminem, ale po 38 tc), a teraz myślę tylko o tym, żeby sobie chciał jeszcze posiedzieć w brzuszku ze 2-3 tygodnie...
Tak bardzo się boję, że coś
|
nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze.. dzieciaczki rodzą się dużo wcześniej i dają sobie radę. Kubuś to już duży chłopak, a lekarz na pewno fachowo przygotuje go na ewentualne wcześniejsze wyjście
|
|
|