2013-04-30, 16:21
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna
Trzeba było w nią tym talerzem walnąć, niczym Magda Gessler  . A tak serio... zachowanie kelnerki by mnie zamurowało  .
Co mnie zdziwiło? Dzisiaj była koronacja nowego króla w NL, bo królowa abdykowała, bo nieczęsto się zdarza w ogóle w monarchiach ostatnio...obserwując polską tv, coś tam bąknęli i tyle. Jakby była taka sama sytuacja, tyle, że w Anglii, to byłby to temat numer jeden przez najbliższy tydzień albo i miesiąc. W końcu ciąża księżnej Kate atakuje wszem i wobec z każdego portalu i to w jakiej kiecce poszła do szpitala dziecięcego, czy jadła hot doga  . Nie każę się nikomu jarać ani wychwalać pod niebiosa, tylko dziwi mnie faworyzowanie jednej dynastii a olewanie całej reszty. W czym dynastia w Anglii jest lepsza od dynastii w Danii, Norwegii, Hiszpanii czy Holandii? 
|
Na TVN24 i PolsatNews była nawet obszerna relacja z koronacji
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać 
|
|
|
|