Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wymarzony pierścionek cz. XXIV - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-30, 20:49   #164
kotekk81
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIV - czyli nie tylko o pierścionkach ;)

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
hej
przyszłam się pochwalić - mały Krzyś urodził się 25.04.2013 od wczoraj jesteśmy już w domu i przyzwyczajamy się do nowej dla wszystkich sytuacji Misio jest cudowny, zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia i na nowo w moim TŻ
super!!!!!!!! gratuluje Niech sie Krzysiu zdrowo chowa a i Tobie szybkiego powrotu do 100%-towej sprawnosci
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Nie da się. Wszystko zależy od predyspozycji organizmu, a tego już nikt nie przewidzi.
Pojedynczy szew nie gwarantuje braku blizny. Moja szwagierka miała cięcie w tym samym szpitalu, co ja, "tymi samymi rękami", bo lekarze ci sami, tą samą metodą (jeden szew na całej długości). Ja mam bliznę niewidoczną praktycznie, ona ma paskudnego bliznowca - gruby różowy wałek.
ja mam taka blizne

Bozzz przez caly dzien nie mialam czasu wejsc na kompa Jutro babcia wyprawia imieniny wiec juz dzis niektore potrawy szykowalam....a jeszcze musze wymyslic potrawy na 2 dniowego grilla a weny brak

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora