Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak dbacie o włosy biochemiczki? Nasze patenty na piękne włosy - ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-04-03, 10:01   #281
Gosia Straszewska
Raczkowanie

Dot.: Pilnie szampon bez barwników

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Kerium jest bardzo łągodnym szamponem - czasawi odnawia mi się AZS na skórze głowy i wtedy kupuję sobie wersję do skóry suchej - szampon zawiera delikatny kwas LHA, mocznik i glicerynę. W dodatku lepiej pielęgnuje włosy niz te salonowe wynazalki. To mój ukochany szampon.

Szampony dla dzieci Rossmana mnie nie zachwyciły - robią kołtun z włosów, a jak się ma długie i cienkie,a w dodatku podatne na plątanie, ło matko...I jeszcze jedno..koszmarnie sedzi mnie po nim skóra głowy, ale to koszmarnie. Non sto się drapię, co wygląda nieco dziwnie....
oooooo!
wlasnie!
ja obecnie mam koszmarny problem ze swedzaca luszczaca sie skora glowy, chodzi o to ze mam ja po prostu bardzo wrazliwa ale nie mam lupiezu
swego czasu gdy miewalam lupiez bardzo pomagal mi Kerium!
jednak przy obecnym problemie nie zdecydowalam sie go zakupic bo balam sie ze jako szampon przeciwlupiezowy moze zaszkodzic
ale z tego co widze jestem w bledzie
moze powinnam sie wiec pokusic o jego zakup?

ostatecznie wyladowalam najpierw z Klorana z mleczkiem owsianym ale po dluzszym czasie mi nie posluzyl:/ teraz uzywam Dercosa do czestego stosowania, mam nadzieje ze chociaz nie bedzie szkodzil
ale normalnie chyba zaniedlugo kupie Kerium jesli moze mi pomoc

aaaa co do SLS - ze swieca szukac szamponu ktory go nie zawiera
Gosia Straszewska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując