Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy to już by było narzucanie się?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-04-30, 23:53   #2
magica
Wtajemniczenie

GG do magica
Dot.: Czy to już by było narzucanie się?

Cytat:
Napisane przez niecozagubiona Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny pewnie takie wątki pojawiają się co jakiś czas, zapewne czesto ale myśle, że każdy czymś się różni dlatego założyłam nowy i prosze Was o poradę.
Jest pewien chłopak, który podobał mi się od dłuższego czasu ale miajliśmy się jedynie gdzieś na ulicy. Ostatnio ku mojemu zdziwieniu okazało się, że mamy wspólnych znajomych. Spotkaliśmy się na imprezie, niestety moja nieśmiałość wzięła górę tzn próbowałam coś zagadać i chwilę porozmawialiśmy ale jakoś tak sie złożyło, że ciągle nie było okazji aby rozwinąć temat. Siedzieliśmy w znacznej odległości od siebie ale co chwilę nasz wzrok się spotykał. Zauważałam też, jak się odwracałam w jego kierunku, że szybko odwracał wzrok.
Po kilku dniach od tej impezy postanowiłam, że musze coś zrobić bo moje myśli krążą wokół niego i nie chcą mi dać spokoju Postanowiłam zaprosić go na jednym z portali do znajomych, następnie zainicjowałam rozmowę, popisaliśmy i teraz moje pytanie czy uważacie, żę powinnam napisać znowu czy poczekać na jego krok? chodzi mi tu o to, żeby mu sie nie narzucać, ja jestem nieśmiała i wydawało mi się po jego zachowaniu, że i on moż taki być, ale oczywiście 100% pewności nie mam bo niewiele o nim wiem.
Bardzo proszę powiedzcie jakbyście Wy sie zachowały?
Pewnie każda poradzi Ci to samo:poczekać na jego ruch. Ty już wyszłaś z inicjatywą, teraz jego kolej.

JESTEŚ PIĘKNIEJSZA NIŻ CI SIĘ WYDAJE-klik

to słowo(nie "te słowo")
bynajmniej=wcale, w ogóle
magica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując