Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "szare" włosy
Wątek: "szare" włosy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-01, 06:37   #3
madziocha
Zadomowienie

Dot.: "szare" włosy

Cytat:
Napisane przez szatynka1216 Pokaż wiadomość
Hej, na wstępie zaznaczam, że jeżeli taki temat był już kiedyś poruszany możecie mnie ochrzanić i odesłać do niego jednak pojęcia nie miałam jaką frazę wpisywać żeby coś podobnego znaleźć a próbuję już od wczoraj... Otóż, zgadnijcie po nicku- jestem szatynką. Tylko że taką szatynką że moje włosy są najnormalniej w świecie szare No dobra, nie szare w sensie siwe, ale w takim nijakim kolorze. I tu właśnie pojawia się moje pytanie: czy znacie jakieś dobre najlepiej naturalne i szybkie metody na rozświetlenie ich, nadanie im jakiegoś ładnego odcienia, np rudawego jasnego brązu? Czy też jakiegoś blondu...? I to wtedy kiedy rumianek, cytryna i kora dębu nie zdają egzaminu? Wiem, najlepszy sposób to farba, z tym, że mam wyjątkowo buntownicze włosy, które do tego stopnia sprzeciwiają się wszelakim zabiegom fryzjerskim, że nawet farby nie chłoną... Może, gdybym zrobiła to u fryzjera i to dobrego fryzjera to by to dało jakiś efekt, ale też boję się że będą wypadać. Reasumując moją chaotyczną wypowiedź, co może zrobić zdesperowana szatynka, żeby nie mieć szarych włosów?
Ja też mam mysie włosy. Jeśli chcesz uzyska ciekawy zimny odcień brązu bez farbowania, to przeczytać mój post w tym wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=690711
Może też Ci podpasuje
madziocha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując