2013-05-01, 06:37
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: "szare" włosy
Cytat:
Napisane przez szatynka1216
Hej, na wstępie zaznaczam, że jeżeli taki temat był już kiedyś poruszany możecie mnie ochrzanić i odesłać do niego  jednak pojęcia nie miałam jaką frazę wpisywać żeby coś podobnego znaleźć a próbuję już od wczoraj... Otóż, zgadnijcie po nicku- jestem szatynką. Tylko że taką szatynką że moje włosy są najnormalniej w świecie szare  No dobra, nie szare w sensie siwe, ale w takim nijakim kolorze. I tu właśnie pojawia się moje pytanie: czy znacie jakieś dobre najlepiej naturalne i szybkie metody na rozświetlenie ich, nadanie im jakiegoś ładnego odcienia, np rudawego jasnego brązu? Czy też jakiegoś blondu...? I to wtedy kiedy rumianek, cytryna i kora dębu nie zdają egzaminu? Wiem, najlepszy sposób to farba, z tym, że mam wyjątkowo buntownicze włosy, które do tego stopnia sprzeciwiają się wszelakim zabiegom fryzjerskim, że nawet farby nie chłoną... Może, gdybym zrobiła to u fryzjera i to dobrego fryzjera to by to dało jakiś efekt, ale też boję się że będą wypadać. Reasumując moją chaotyczną wypowiedź, co może zrobić zdesperowana szatynka, żeby nie mieć szarych włosów? 
|
Ja też mam mysie włosy. Jeśli chcesz uzyska ciekawy zimny odcień brązu bez farbowania, to przeczytać mój post w tym wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=690711
Może też Ci podpasuje
|
|
|