Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Naszym plotkom nie ma końca, czyli wątek dla wszystkich chcących pogadać cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-01, 18:50   #707
bujdanaresorach
histoire abracadabrante

Dot.: Naszym plotkom nie ma końca, czyli wątek dla wszystkich chcących pogadać cz. II

Cytat:
Napisane przez Nikaaa152 Pokaż wiadomość
A ja skuwam tynk ze ściany

Tak wygląda aktualnie mój pokój:
Fajnie się prezentuje. Lubię takie duże okna. To kamienica?

Dzisiaj mam dzień lenia. To pierwszy dzień od ponad tygodnia, gdy mogę swobodnie pobyczyć się w łóżku, bo nie muszę jechać do pracy, albo na uczelnię. Spałam do 11, ale nie spało mi się dobrze, śniła mi się... praca. Poza tym, pogoda totalnie do bani i dzisiaj doskwierał mi ból głowy. Obejrzałam dzisiaj 5 odcinków Chirurgów. Zrobiłam przed chwilą Skalpel. Mam problem z prawidłowym oddychaniem i napinaniem mięśni brzucha tak jak każe Ewka. Wam to nie sprawia problemów?
Jestem sama w domu, współlokatorka wyjechała na weekend, tż wkurza mnie, że zostaje w domu, bo znalazł sobie nową zabawkę, jakąś gierkę odkrył, a poza tym po 20 jest mecz, a ja przecież nie mam tv. Wkurzył mnie trochę, bo tak to jęczy, że mało czasu spędzamy razem, a jak przychodzi co do czego... Ale niech siedzi, postanowiłam, że wykorzystam czas na maksa i zajmę się swoimi sprawami. Jedna książka leży odłogiem, zaplanuję sobie tydzień po weekendzie, albo wreszcie zabiorę się za sprawy uczelniane.
bujdanaresorach jest offline Zgłoś do moderatora