Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Naszym plotkom nie ma końca, czyli wątek dla wszystkich chcących pogadać cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-01, 20:50   #710
Jacqueline__
Zakorzenienie

Dot.: Naszym plotkom nie ma końca, czyli wątek dla wszystkich chcących pogadać cz. II

Cytat:
Napisane przez justka89 Pokaż wiadomość
Jak ja nie lubiłam pedagogiki specjalnej. Facet był nienormalny.
ja też mam dziwnych prowadzących i na ćw. i na wykładach

Cytat:
Napisane przez Nikaaa152 Pokaż wiadomość
A ja skuwam tynk ze ściany

Tak wygląda aktualnie mój pokój:
piękniusi !

Cytat:
Napisane przez mia00 Pokaż wiadomość
I mam nadzieję, że dostanę się do Urzędu marszałkowskiego na praktyki, mam tam znajomą to może coś wskóra.
trzymam kciuki !

Cytat:
Napisane przez bujdanaresorach Pokaż wiadomość
Fajnie się prezentuje. Lubię takie duże okna. To kamienica?

Dzisiaj mam dzień lenia. To pierwszy dzień od ponad tygodnia, gdy mogę swobodnie pobyczyć się w łóżku, bo nie muszę jechać do pracy, albo na uczelnię. Spałam do 11, ale nie spało mi się dobrze, śniła mi się... praca. Poza tym, pogoda totalnie do bani i dzisiaj doskwierał mi ból głowy. Obejrzałam dzisiaj 5 odcinków Chirurgów. Zrobiłam przed chwilą Skalpel. Mam problem z prawidłowym oddychaniem i napinaniem mięśni brzucha tak jak każe Ewka. Wam to nie sprawia problemów?
Jestem sama w domu, współlokatorka wyjechała na weekend, tż wkurza mnie, że zostaje w domu, bo znalazł sobie nową zabawkę, jakąś gierkę odkrył, a poza tym po 20 jest mecz, a ja przecież nie mam tv. Wkurzył mnie trochę, bo tak to jęczy, że mało czasu spędzamy razem, a jak przychodzi co do czego... Ale niech siedzi, postanowiłam, że wykorzystam czas na maksa i zajmę się swoimi sprawami. Jedna książka leży odłogiem, zaplanuję sobie tydzień po weekendzie, albo wreszcie zabiorę się za sprawy uczelniane.
szkoda, mi pewnie też byłoby przykro.. ale przyda Ci się na pewno taki wieczór tylko dla siebie !

Jacqueline__ jest offline Zgłoś do moderatora