2013-05-01, 21:07
|
|
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz
Cytat:
Napisane przez axella
gin z tonikiem 
piwo bez soczku  whiskey  wino  aaaaaaaaaaaaaa zwariuję... marzy mi się zimny drineczek
taaaaaaaak bardzo.. ale jeszcze sporo nic z tego 
|
Ja musze sie przyznac ze tez mam ochote na jakis alkohol albo na winko albo na jakies smakowe piwko...a nie dosx ze do porodu nie moge to i podczaz karmienia raczej kiepsko.
Cytat:
Napisane przez ada32
[B][SIZE="5"]
pisałyście o szczypaniu sutków...jest to dobry sposób jak każdy inny na pobudzenie macicy do skurczów...można zlecic tą "przyjemnośc tżtowi...masowanie ..lekkie szczypanie..czy po prostu pocieranie samych sutków prowokuje skurcze...sama tą metodą pod prysznicem w szpitalu wabiłam skurcze i czułam je wyraźnie po każdym sutkowym masażu 
nie wiem czy dobrze kojarzę ale chodzi tu o wydzielanie oksytocyny..
a po porodzie dziecko ssąc pierś pobudza macice do kurczenia się aby wróciła do stanu przed ciążowego
|
Nam polozna na SR mowila by od 38t zrobuc tak by wziasc skrzykawke , obciac ta strone gdzie sie igle wklada tak by powstala taka okragla rurka. Przelozyc tlok tak by ta ladna, gladka strona obejmowala sutek i kilka razy dziennie po kilka razy tak przykladac i delikatnie ciagnac za tlok. Podobo po pierwzze dobrze przygotowuje to piersi do karmienia i daje gwarancje ze zadna wtedy nie przenosi bo bedzie to wywolywalo skurcze. Nie moge tego poprzec wlasnym dosw.bo dopiero mam 32tc wiec wole nie ryzykowac.
Cytat:
Napisane przez maarchewka
Propo róznic między mną a TŻtem Ash wygrywa  , ale nie rzuca się to tak w oczy strasznie bo Anton ma drobną figurę..
U mnie 168 vs 188 cm ale ja lubie obcasy.. fajnie ze przy moim tzcie moge założyć naprawdę spore szpile.. mój byly miał ze 4 cm wiecej ode mnie i ciągle się zastanawiałam jak wysokie buty moge założyć zeby nie być większa i to było strasznie męczące..
|
U nas 30 cm roznicy i przed ciaza 40 kg. Ja wazylam 52, TZ 92 teraz nam sie zmienily juz proporcje do okolo 25kg. -27 kg. A z tymi obcasami to super sprawa. Moj poprzednj tez byl moze z 5-7cm wyzszy i pamietam jak sie obrazil bo chcialam kupic wypasione kozaki z obCAsami. A teraz nie ma z tym problemu, a slubie tez moglam miec 10cm obcasow i bylo super.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
&
 20.02.2015 BARTUŚ
|
|
|