2013-05-01, 21:35
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XX z garścią offtopu
Cytat:
Napisane przez deszczowypies
błagam o odżywkę!!!
w ogóle pochwalę się Wam, pamiętacie moje problemy z cerą? łykam 3 opakowanie swoich tabsów, dzisiaj ogarnęłam, że przy TŻcie cały dzień bez makijażu, to stwierdziłam, że się jakoś zrobię zanim wróci do domu... zerknęłam w lustro i uznałam, że potrzeba tylko odrobiny pudru  są jeszcze minimalne niedoskonałości, ale to bardziej do łuszczenia niż do gojenia. nie macie pojęcia jak się cieszę 
|
Super! U mnie też coraz lepiej z cerą dzięki kwasom 
Cytat:
Napisane przez miranda122
Oooo no to bardzo dobrze!
Ja dzisiaj do południa chodziłam po domu bez makijażu (maluję przeważnie tylko oczy-tusz + eyeliner) i mama spytała "Gdzie masz oczy?"  Rzeczywiście, bez makijażu całkiem inaczej wyglądam..
|
Też zawsze słyszę to pytanie kiedy nie pomaluję oczu 
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch
Szał! Ale szybko Ci rosną i jaka zmiana
Wrzuciłam pseudo Melisandre na fejsika, bez paska chociaż specjalnie sobie zrobiłam, bez wydumanego makijażu bo już mi się nie chciało. Kiecka jak widać po przeróbkach i na przebieranki się nie nadaje, będzie na codzień. Fotka też po przeróbkach 
|
Zaprosiłam cię 
Cytat:
Napisane przez deszczowypies
to miłego spotkania w takim razie, odstresuj się
laski które mam na fejsie, bardzo proszę o udostępnienie/lajkowanie fanpage'a 'Biegnę po wiedzę'. Mój kolega został przyjęty na Uniwerek w Stanach i w wakacje biegnie z Warszawy do Krakowa żeby zebrać na te studia środki! 
|
I ciebie też zaprosiłam ( ), przy okazji polubię tego fanpage'a 
Idę nałożyć na włosy olej kokosowy, w końcu znalazłam swój ulubiony olej!
|
|
|