Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Toaleta publiczna - pokój dla matki z dzieckiem. Czy można zrobić to lepiej?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-02, 07:29   #11
Lowczyni
Zakorzenienie

Dot.: Toaleta publiczna - pokój dla matki z dzieckiem. Czy można zrobić to lepiej?

Fajnie jakby się znalazł taboret dla młodszego dziecka żeby mogło samo umyć ręce jeśli umywalka była by tylko na wysokości dorosłej osoby. W ikea sa bardzo fajne w rozsądnej cenie.

Dla mnie największym szokiem było wejście do takiej toalety w Tesco w Galerii Echo w Kielcach. Byłam tam z 4 miesięczną córką, i muzyka i reklamy była tam tak samo głośno puszczone jak na zewnątrz. Po prostu szok. Co najgorsze to nie był incydent tylko standardowa głośność. Czyli jak chciałam troszkę dziecko uspokoić, wyciszyć i w spokoju nakarmić - dupa blada.

Acha zwróć uwagę na światło/oświetlenia. Żeby nie było tak że jak kobieta z dzieckiem siądzie i zacznie karmić to prosto w jego oczy są ostre żarówki/oświetlenie skierowane. Musi być jasno ale jakoś rozsądnie to zaprojektuj. My na to nie zwracamy uwagę (inna perspektywa), ale moja córka zaczeła się wiercić, mrugać oczami itd.