Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Allevo mit czy hit? opinie o preparacie odchudzającym
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-02, 15:57   #79
Karyvlea
Rozeznanie

GG do Karyvlea Send a message via Skype™ to Karyvlea
Dot.: Allevo mit czy hit? opinie o preparacie odchudzającym

Cytat:
Napisane przez kajkokajko Pokaż wiadomość
poważnie chcesz powiedzieć, że Allevo ma taki sam skład jak zupka chińska? hmmm bardzo odważnie ale możemy się tu pokusić o takie porównanie tylko niech będzie na faktach z zupek a nie przekonaniach.

Tak naprawdę to mi wisi Wasze zdanie, przegadałam ten temat również z 2 dietetyczkami i nie widzą problemu w używaniu Allevo pod warunkiem rozumienia i stosowania zasad producenta czyli w głównej mierze żeby nie przeciągać czasu stosowania. Obie podkreślają to co napisałam - wiele osób może się z tego programu nauczyć, że trzeba zjeść 5 razy i pijać dużo wody. Co się stanie dalej to jest tylko w kwestii woli stosującego - czy odchudzasz się do ślubu a potem od wesela zaczynając jesz jak bawół, czy będziesz się trzymać liczenia kcal i zdrowych posiłków - to jest osobista decyzja i każdy sam skutki poniesie. Podobne zdanie mają o tabletkach typu Linea itp - dopóki rozumiesz, ze to Cię nie zbawi a stosujesz jako wstęp do zmian to nie ma problemu.
Ale Wy tu tego w ogóle nie umiecie rozgraniczyć i zrozumieć - rozmowa jak ze ścianą. Jojo i trucizna to jest jedyne co potraficie z siebie wyprodukować w temacie
Te wszystkie tabletki Linea i inne dziadostwa które obiecują nam ogromne spadki wagowe to jeden wielki syf. Tak samo Allevo.
Doskonale wiadomo, że są dietetycy i dietetycy Nikt o zdrowych zmysłach nie poleciłby Ci zupek w proszku i batoników które mają w sobie syrop fruktozowo-glukozowy który jest jedną z przyczyn otyłości u Amerykanów Chyba że mają podpisane papiery o promowaniu takiego szajsu.
Tak samo było z dietą Cambridge, moja mama była na niej bo jej dietetyk polecił też polega na wcinaniu zupek z proszku. Po jakimś tam okresie czasu zaczęły się wymioty, biegunka itd. Odstawiła te specyfiki, zaczęła normalnie się odżywiać i przytyła dwa razy tyle. Potem odwiedziła innego dietetyka który się popukał w głowę, po serii badań zrobił dietę pod moją mamę.
A jeżeli Allevo ma Ci pomóc w wyrobieniu zdrowych nawyków żywieniowych to ja jestem wróżką.

edit: tak, poważnie chcę powiedzieć że zupki chińskie i Allevo mają podobny skład. Jedynie Allevo jest nafaszerowane sztucznymi witaminami, których w zwykłych zupkach nie ma. Możesz odżywiać się cały dzień chińszczyzną instant i łykać tabletki z witaminami i wyjdzie Ci na to samo, w dodatku taniej ^^

Edytowane przez Karyvlea
Czas edycji: 2013-05-02 o 15:59
Karyvlea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując